Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paluliska91

czy facet mnie zdradza?

Polecane posty

witam. mam pytanie. Dzis robiłam pranie. Wsadzajac ciemne rzeczy do pralki zauwazyłam na majtkach swojego faceta białe plamy. dodam ze majtki te facet moj miał dzis na sobie w pracy i po powrocie poszedł pod prysznic i wrzucił je do kosza.nie kochalismy sie dzis! czy te plamy to zaschnieta sperma? czy moj facet mnie zdradza?

Gość SpoconyNalesnik
jak by cie zdradzal to uwierz sperma nie wyladowalaby na jego majtkach tylko gdzies indziej :D

uwielbiam targać wora panu Stefanowi z parteru, emerytowanemu górnikowi, pod nieobecność mojego chłopaka

Gość podobnie miałam !!!
jak mu panna robiła loda a on stał ze spodniami i gaciami zdjetymi do połowy to napewno tak, mój były mąż kiedys podobnie ...kłade pranie a tam jego gacie od krwi olałam to nawet do głowy mi nie przyszło ze mnie zdradzał i sprawa sama sie wydała jak sie jego kolesie najebali na imprezie i zaczeli nabijac jak posówał laske z ciotą ,opowiedziała mi to jedna z zon kolegów bedaca na tej imprezie, jak go przycisnęłam przyznał sie sam juz dawno jestem po rozwodzie własnie przez zdrady wiec nie lekceważ tego bo moga to byc jakies sygnały

Gość elizabethh33
a moze byl podniecony albo robil sobie dobrze i cos tam wyplynelo....niekoniecznie mial fizyczny kontakt z dziewczyna inna. ale w sumie nie zapytasz go wprost, bo to tak chyba glupio przyjsc zjego majtkami w reku i pytac sie co to na nich jest:P wiesz co, obserwuj go bacznie jesli masz jakies watpliowosci....intuicja Ci podpowiada ze moze cos knuc? a gzie pracuje Twoj chlopak i czy sa tam kobiety?

Gość elizabethh33
wiesz, ja tam nie jestem lekarzem czy cos, nie znam sie na tym czy penis faceta moze cos takiego wydzielac...a jak sie Wam uklada?

Jest kochany, słodki i milutki. tuli i całuje i mogłby sie wydawac ze idealnie jest miedzy nami ale... prawie sie nie kochamy. ciagle jest zmeczony albo boli go głowa:(

Gość jamajka korida
ciężka sprawa, radze nie lekcewazyc choc moze sam sobie robil dobrze albo kto wie... ja bym zostawiła majty i go zapytała.

Gość JKJJKHJ
19 lat i juz gacie pierze ogierowi .. wiekszych ambicji to ty nie masz?

Gość jamajka korida
a skąd wiesz idiotko że ma 19 lat??! Zreszta to chyba jej sprawa prostaczko

Gość kaskamole
jamajka korida- bo pewnie 91 to jej rocznik , a ty co sie bulwersujesz dziecino ? :classic_cool:

Gość jamajka korida
pewnie sugerujesz sie nickiem tępa strzało

Gość jamajka korida
bo kafe schodzi na psy, jeden drugiego beszta, wyzywa i krytykuje, a za szklanymi monitorami siedzą głownie zakompleksione kobiety

Gość JKJJKHJ
faktycznie jamajka strasznie sie bulwersuje ... pewnie sama pierze jakiemus gacie i zastanawia sie czy to zdrada bo chlopakowi cos z ptaka wycieka.. pewnie jej z pipy nie leci nic ,a jak juz cos na majdach ma to sperme :D

Gość jamajka korida
chciałabyś ale jesli ci to ulży to sobie popisz :) Tak jak mowie zakompleksione, wytapetowane idiotki jestescie. A facetów mam w dupie jak i was puszczalskie krowy :))

Chyba czas zacząć sprawdzać majty facetom :D A na serio: Mógł mieć z kimś szybki numerek i ubrał majtki na niewytartego, stąd te plamy.