Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkaa23233latka

byly rozsiewa plotki na moj temat..

Polecane posty

Gość alkaa23233latka

nie jestesmy juz rok razem. bo ja nie chcialam ostatecznie. a teraz on rozpowiada ludziom ktorych znam to i tamto o mnie... tzn nie wszystkiech znam dobrze ,ale w tym srodowisku czasem sie obracam. Mojemu tacie jak sie rozstalismz tez nagadal glupot ,ze nibz cpam co jest bzdura ,ze sie upijam i sprowadzam codziennie innego faceta.. urazilam tzm zerwaniem jego dume bo go zostawilam dla innego i teraz sie msci co mam robic ze on mnie teraz oczernia jak tez zaczal jezdziac tam gdzie ja? bo juz nie wiem....

Gość alkaa23233latka
up up up

Gość alkaa23233latka
poradzi ktos cos?

Gość alkaa23233latka
up

nom. zachowuje sie koleś podle nie powiem. ja bym nawet nie chcial gadac o takiej babie ktora zostawia jednego dla innego. dobrze ci teraz cierp.

Gość zrob to samo
zacznij rozsiewac plotki ze jest impotentem albo ze jest strasznie slaby w lozku.

ja mialam taka sytuacje, tez zerwalam z tokstycznym facetem po kilku latach, i on sam luz kumplami nachodzil mnie mojego faceta i znajomych. w koncu poszlam na policje i sprawa sie zakonczyla. Oczywiscie na policji dogadalam sie z panem ze wystawil mi takie pismo 'na niby' ze bylam ze zlozylam zazalenie i koles sie wystraszyl. choc tak na prawde policja by niczego nie zalatwila