Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyiuyiyiuiui

Dlaczego pracownice dziekanatów są takie nie miłe?

Polecane posty

Gość uyiuyiyiuiui

Myślałam, że ludzie przesadzają, ale zmieniam zdanie

Gość tyytrryty
upupup

Gość a jaka ty byś była
jak by ci codziennie 8 godzin studenci dupę zawracali i odrywali od tego co kazał zrobić dziekan? :P

Gość wnioskuje....
bo mysla ze sa wiecej warte niz studenci....tylko chyba sobie sprawy nie zdaja ze gdyby nie znajomosci to siedzialyby w spozywczaku badz w domu....

Gość tojatojatojatoaj
jak sie mozna dostac do pracy w dziekanacie?

Gość tyytrryty
"a jaka ty byś była jak by ci codziennie 8 godzin studenci d**ę zawracali i odrywali od tego co kazał zrobić dziekan?" To bym zmieniła pracę, proste

Gość tylko i wyłącznie
dostać się do pracy w dziekanacie nie można, ale pewnie można dostać pracę w dziekanacie, Ty już z marszy masz przegrane. ja mam całkiem sympatyczną i fajną panią - bardzo pomocną, ale cała reszta dziekanatu to chamskie babsztyle

Gość Xmaria
są nadymane i jebane

Gość tylko i wyłącznie
matata one od 12 do 14 mają dla studentów otwarte, reszte godzin siedzą i babrają się w papierach

Gość tyytrryty
Dzisiaj poszłam pierwszy raz, bo potrzebowałam zapisać się do dziekana. Jak weszłam i powiedziałam grzecznie "dzień dobry" babka w wieku ok 55 lat mruknęła pod nosem (oczywiście na tyle głośno, żebym słyszała) "do widzenia". Potem kazała mi wyjść i wejść innym wejściem. Tak też zrobiłam. Stałam chwilę w kolejce. Potem weszłam i akurat w tym momencie przyszła jakaś babka, i zaczęły nawijać, o anginie, astmie i nie wiem czym jeszcze. Miałam wrażenie, że specjalnie nie zwraca na mnie uwagi. Potem jak już w końcu się nagadały i zapytałam, czy mogę zapisać się do dziekana odpowiedziała, że nie i zaczęła rozmawiać z kimś przez telefon W końcu mnie nie zapisała :D dramat

Gość uyiuyiyiuiui
rozpioł mi sie rozporek a one zamiast mi zapiąć palcami i jezkiem nakrzyczały

Dzikie róże na szerokim stepie - moze glupio zabrzmialo, mialo byc "łaskę"- literowka i co w zwiazku z tym bo nie rozumiem?:O

Gość tylko i wyłącznie
ale Ci się sympatyczna pani tarfiła, czekoladki za pomoc trzeba było przynieść

"a jaka ty byś była jak by ci codziennie 8 godzin studenci d**ę zawracali i odrywali od tego co kazał zrobić dziekan?" nosz kurva chyba za to im placa??:O

Gość tylko i wyłącznie
a no właśnie, chyba za dużo im płacą bo nawet mogą być niemiłe

Gość nytyr
no i po co udajesz, ze odbierasz telefon, nie rozumiem...:[

ja myślę że nie wszystkie ....ale te nie miłe pewnie takie są ponieważ czują że mają w ręku jakąś tam władzę nad studentem....on przychodzi pyta prosi a ona z łaską odpowie ja osobiście nie dawno dzwoniłam do dziekanatu w nieswojej sprawie i to parę razy i za każdym razem odbierała ta sama miła pani ....zawsze udzieliła mi wyczerpujących informacji i nigdy nie wyczuwałam w jej głosie zniecierpliwienia a wręcz uzyskałam dodatkowe informacje w formie porady wszytko zależy od człowieka

Gość tyytrryty
Taka ironia, że dziekan jest naprawdę fajnym gościem, a babka, która jest pracownikiem dziekanatu uważa się za alfę, omegę i Boga :O

Gość tylko i wyłącznie
no, ale jak to nie rozumiesz po co - to proste. Siedzi taka pani, za dużo do powiedzenia nie ma, pewnie i nie umie się wysłowić, zazdrości studentom, że studiują, bo sama nie miała takiej możliwości - no to co jej pozostało? Bedzie pomiatac studentami poki nie zostana jej pracodawcami

Gość kjkhhkkkh
U mnie babon w dziekanacie zrobił się dla mnie nagle miły (a była naprawdę chamska i bezczelna), kiedy zobaczyła mojego ojca (wielu ludzi go zna) :O żałosne, teraz ja powinnam nią pomiatać :O

u mnie sa mlode szmule w dziekanacie i zachowuja sie jakby tam byly conajmniej jakims profesorem habilitowanym:O oh! powyrywalabym klaki!

u nas jest bardzo miła pani, zresztą obydwie panie w dziekanacie są miłe :) nikt nie narzeka.

Gość tyytrryty
seesaw, to zazdroszczę. Mam nadzieję, że nie prędko znowu się tam pojawię.

Gość mały odkrywca
u nas był jeden baaaaaardZo miły chłopak, taki czarus. nic nigdy nie dało się z nim załatwić bo wiecznie się uśmiechał i nic nigdy nie wiedział. Koniec końców rozmowa schodzila na inny temat i wychodziło się z niczym. Potem znaleźliśmy na niego sposób: wchodziło się do dziekanatu jak do stajni, darło morde jak za pierwszym razem nie docierało i żądało rozmowy z kierowniczką dziekanatu. Po dobroci się nie dało:O