Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyiuyiyiuiui

Dlaczego pracownice dziekanatów są takie nie miłe?

Polecane posty

Gość nytyr
narobic sie w dziekanacie... dobre.

Gość Moja pani
z dziekanatu z jedego kierunku to super babka. Pomaga jak może, ale z drugiego koszmar. Nie odpowiada dzień dobry (ja mówię tak dużo razy aż w końcu odpowie :)), w ogóle nie wstaje z krzesła tylko jeżdzi nim po pokoju, jak juz nie daj Boże musi wstac to jej jęknięcia słychać u końca korytarza, pali papierosy przy studentach, przeklina, rzuca dokumentami itp. A może ktoś zresztą kojarzy: dziekanat geografii UMK :)

U mnie w dziekanacie siedzi przesympatyczna Pani :) zawsze można liczyć na jej pomoc i jest miła dla każdego. Być może jest wyjątkiem potwierdzającym regułę...

Gość tyytrryty
Ale dlaczego one czują się tak pewnie? Nie boją się o pracę? Nie mają problemów z tego powodu? (że są chamskie?)

Gość mały odkrywca
"nytyr - to zatrudnij się w dziekanacie, i zobaczysz jaka świetna robota, studenci, papierki i śmieszne grosze." na tym wlasnie polaga praca biurowa, w chuj papierków do wypełnienia na wczoraj+ petenci i marna a wręcz śmieszna kasa. Każdy ma to co sobie wybrał.

Gość fryyyyyyyyyymku
idz do prywatnej szkoly z wysokim czesnym to i wykladowcy ci beda w dupe wchodzic, o paniach z dziekanatu nie wspomne :o

Gość Moja pani
się o pracę nie boi. Skarg na nią jest bez liku. Ale chyba dla kadry i samych dziekanów jest miła więc co ich obchodzi jaka jest dla studentów.

Gość bo dawno bolca nie dostaly

Gość kabaret potem
Hania jest wazna. Cos w temacie (yt). Polecam.

Gość i jeszcze kawal
tylko pani z dziekanatu moze wiecej niz chuck noris

Gość parróva
Jak tak czasem stałam w dziekanacie i czekałam na swoją kolej, to czasem slyszałam, jak jeden student o cos pyta, dostaje odpowiedź, a potem podchodzi kolejny i pyta o to samo. Świętego by szlag trafił. Ale sa też sobie same winne. Byłam przez rok na niemieckiej uczelni. Student na poczatku roku akademickiego otrzymywał broszurę, w której mial wypisane wszystkie ważne rzeczy, dodatkowo wszystkiego mozna sie było dowiedzieć na stronie itnernetowej uczelni i na tablicy ogłoszeń. Wszystkie terminy egzaminów były podane juzna poczatku semestru. Kazdy student był poinformowany na temat podstawowych spraw i nigdy przed dziekanatem większych kolejek nie widziałam. Jakby nasze uczelnie tak samo informowały studentów, to by nie było tych miliardów głupich pytań w dziekanacie.

Gość stare dzieje
Pani w RSW w Radomiu przechodzi samą siebie...