Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalkaaaaa23latkaaaa

co robić?pomóżcie

Polecane posty

Gość lalkaaaaa23latkaaaa

Mój były rozpowiada bzdury na mój temat .nie jestesmy juz rok razem. bo ja nie chcialam ostatecznie. a teraz on rozpowiada ludziom ktorych znam to i tamto o mnie... tzn nie wszystkiech znam dobrze ,ale w tym srodowisku czasem sie obracam. Mojemu tacie jak sie rozstalismz tez nagadal glupot ,ze nibz cpam co jest bzdura ,ze sie upijam i sprowadzam codziennie innego faceta.. urazilam tzm zerwaniem jego dume bo go zostawilam dla innego i teraz sie msci co mam robic ze on mnie teraz oczernia jak tez zaczal jezdziac tam gdzie ja? bo juz nie wiem..

Gość Magda333m
niech ten twoj drugi mu wpierdoli

Gość lalkaaaaa23latkaaaa
mój nowy facet jest czarnoskórym obywatelem Kamerunu i ma na imię Simon :)

Gość lalkaaaaa23latkaaaa
moze to byłby dobry pomysł ,ale nie chce zeby mój miala jakieś problemy przez to

Gość lalkaaaaa23latkaaaa
sam jesteś simon

Gość lopae
jak nie wiesz co zrobić to zrób pierogi:classic_cool:

Gość lalkaaaaa23latkaaaa
No niestety ,ale tu nie bylo ani ziarna prawdy.. No bo wiadomo na imprezach pilam ,ale nie upijalam się nigdy ,a codziennie to już wogóle nie pilam tylko z raz na 2 tyg najwyżej! ani nie ćpałam.. Sypialam z moimi facetami tylko..

Gość Fafinette
powaznie kręcisz teraz z Simonem Moleke? przecież on nie żyje...

Gość lalkaaaaa23latkaaaa
Ale teraz jak ten kretyn naopowiada wszystkim nie wiadomo co ( już mojemu koledze naopowiadal co trzeba) to nie będę sie tam mogła pokazać...

Gość lalkaaaaa23latkaaaa
faktycznie czasem jak się za bardzo zważyłam to spałam z kim popadnie. nie było za to orgii - najwyżej trzech facetów na raz. i jeszcze dwa razy z ciapatym :(

powiem ci ze tutaj nie da sie nic zrobic musialabys chodzic do kazdej jednej osoby ktorej on naopowiadal te bzdury i tlumaczyc sie ze to nieprawda. musisz to przeczekac najwazniejsze ze twoi koledzy i kolezanki wiedza jaka jestes a jego znajomymi sie nie przejmuj i tyle

co za koles w ogole, swiadczy to o jego poziomie inteligencji. debil w sumie to sama nie wiem co zrobilabym gdybym znalazla sie w podobnej sytuacji. moze sprobuj z nim pogadac? ugodowo, oczywiscie.

on nie ma poziomu niestety.. przekonałam się o tym parę razy już. nie wiem czy chce z nim gadać po tym jak mi chciał narobić siary w domu i mój tata by mu prawie nie uwierzył bo zaniepokoił się o mnie. A jak z nim zerwałam wiecie co zrobił? wykrzyczał na całe mieszkanie ,że jestem dziwka i kurwą przy współlokatorkach...