Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyyzzzzzz

Dlaczego Polki tak strasznie nie dbają o siebie?

Polecane posty

Z tego co tu czytam i obserwuję na codzień to jestem przerażona! 1. Rzadka depilacja. Cżęsto widuje to nawet latem szczególnie u kobiet po 40-stce 2. Niezadbane stopy( nie chodzi tylko o paznokcie) i czasem dłonie 3. Rzadkie mycie włosów( pojechałam z moimi koleżankami na wakacje to jedna umyła włosy RAZ w ciągu 7 dni 4. Rzadkie mycie się i mycie zębów(niektórzy w upały robią to tylko 1 dziennie), a zęby powinno sie myć ze 3 razy.. Higiena to podstawowa rzecz ,a nawet o to Polki czesto nie dbają. Byłam na wakacjach np ze znajomymi na wyjeździe nad wodą to nawet nikomu nie chciało się specjalnie brać prysznica bo był na dworze ! Tzn w takim pomieszczeniu oddzielnym o to chodzi

Nie chodzi tu oczywiście o każdą Polkę ,ale są takowe jak tu opisałam

Gość no żeby depilacja świadczyła
o tym czy ktoś o siebie dba to trzeba być chorym na łeb. Dziewczyny naoglądają się głupot w telewizji i potem same głupieją. Bez przesady z tą depilacją zwłaszcza, gdy jest zima

Gość mioj
a co cie to interesuje? Jestes lesba czy co? zjamij sie swoja cipia i owlosieniem🖐️

Gość Ups..........
Częste mycie skraca życie- nie wiedziałaś o tym? :-D

Nie , nie jestem. Ale zwracam uwagę czy ktos jest zadbany czy nie i chyba nie tylko ja

I już się wszyscy czepiają. To tylko potwierdza moją teorię. Sa kobiety bardzo zadbane nawet w Polsce ,ale są i bardzo zaniedbane. Mieszkałam w Szwecji 2 lata i tam kobiety o wiele bardziej dbają o siebie muszę powiedzieć

jak dla mnie mycie sie to podstawowa higiena - nie swiadczy o dbaniu o siebie to PODSTAWA, ktorej nie da sie ominac

Gość Blondynkaaaa
autorka się pomyliła- higiena to dbanie o czystość, mycie włosów, mycie zębów po posiłkach itp. ale depilacja to zabieg kosmetyczny kotku, jak masz czas biegać co chwile do kosmetyczki to ci gratuluje

Gość poprawnie moralna
Bylismy na biwaku Trzy dni Nie mielismy wody Tyle co do picia a jedyna higiena byly chusteczki nawilzajace i szczoteczki do zebow .Wisz nie zapomne tego biwalu bo bylo zajebiscie .Szalelismy jak bada nastoladkow . Nikt nie patrzyl na to czy ktos jest wydepilowany czy ma umyte wlosy .Zreszta wszyscy wygladalismy jak jaskiniowcy ale bylo wato

Gość Blondynkaaaa
no właśnie mieszkasz w Szwecji a w Polsce wyjście do kosmetyczki to 1/4 wypłaty bejbe :)

Gość ja mam dłonie brzydkie
koslawe, z takimi sie urodziłam, i klepie je codziennie od wielu lat kremem, a mimo to wygladaja tragicznie. pzanokcie mam dziwne i słabe, wygladaja jak obgryzione mimo ze o nie dbam. wiec nie moja wina kurwa :o

Gość lolita liceum
ja nie gole nog jak jest zimno...tzn gole tak co 2 tyg :O lenistwo... a pozatym to codzienna higiena w 100% spelniam :P

Gość ja w takim razie odpowiadam

Gość rodzina ach rodzina
to w rodzinie nawet głebokie garsdło w z brudnymi zebami nie muytymi z półtora misiaca albo wcale jest bardzo podniecajace po raz pierwszy i ostatni bo moze odpasc

Gość ja w takim razie odpowiadam
1 zadka depilacja- bo częsta depilacja podrażnia skórę 2 nie wiem co masz pod tym pojęciem na mysli- każda ma chodzic z pomalowanymi na czerwono paznokciami u nóg 3 moja koleżanka ma bardzo sucha włosu i nawet po tygodniu jej się nie przetłuszczają, więc w takim wypadku czestrze mycie nie ma sensu 4 zeby wystarczy myc 2 razy dziennie , natomiast jeżeli ktos myje raz dziennie, to rzeczywiście fleja

Do ja mam dłonie brzydkie To nic ,ale przynajmniej są zadbane

Gość taa niedobra pupa
Sprecyzuj co to sa zaniedbane dłonie? Ja paznokcie mam zawsze obcięte - krótko, ręce czyste. Czy mam zaniedbane?

Gość Blondynkaaaaa
nie przejmujcie się ta autorka jest głupia, mysli,że każda kobieta tylko siedzi u kosmetyczki i mysli o zadbaniu o siebie i nie ma innych celów w życiu yhhh