Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkklioun

gdzie można kupić ekskluzywne ciuchy

Polecane posty

Gość kkkkklioun

online? intersują mnie także super buty. pomijajac allegro, jakies sklepy znanych marek prowadzącą sprzedaż bezpośrednią przez internet....

Gość jak niżejj
Też bym chciała wiedzieć...

Gość werdonka
Jedną z takich znanych marek jest pierreriu.pl W sumie fajnie zrobili, że w jednym miejscu można kupić marki najbardziej znanych producentów świata.Zaglądam tam czasami bo można upolować niezłą perełkę do swojej eleganckiej szafy.

Gość tiulowa
Marek? Chyba masz na myśli platformę sprzedażową. Fajnie, że pojawiła się w Polsce - może uda mi się wypatrzeć jakieś unikatowe vintage. :)

Gość gość
Wypatrzyłam na tej platformie kilka ładnych rzeczy, ale jeszcze się waham, może któraś w Was coś więcej powie o tym sklepie? Podobno można u nich sprzedać swoje ubrania i ciekawi mnie jaka jest od tego prowizja.

Gość gość
Hmm, to zależy na czym tak naprawdę najbardziej Ci zależy i w jakich granicach cenowych mają mieścić się te ubrania. Ja odzież ekskluzywną kupuję m.in. tu - http://www.ankarfashion.pl/ mają bardzo ciekawe, w moim stylu, kolekcje a co najwazniejsze bardzo dobre jakościowo, co sprawa, że chce mi sie do nich wracać.

Gość gość
dla mnie ekskluzywne buty to buty włoskich projektantów- Loriblu, Zanotti, Gozzi, Chloe itd. Uwielbiam buty, szczególnie takie ekskluzywne , z górnej połki. Dla mnie takim miejscem gdzie zawsze znajdę coś ekskluzywnego dla siebie jest multibrandowy sklep Via Della Spiga. Istny raj https://viadellaspiga.pl/

Gość gość
zahaczka dziś Ja polecamwww.BlackLemonVintage.com - używane stare nieciekawe ciuchy :o

Gość Ulunia88i
Bardzo fajne markowe buty mają w tym sklepie https://eurobuty.com.pl/ duży wybór, fajne promocje oraz szybka dostawa, więc przed świętami powinny spokojnie przyjść na prezent :)

Gość gość
luisa via roma,strona internetowa i nie jest to reklama bo sama zamawiam stamtad duzo rzeczy.Polecam tez wspomniany juz slep Moliera,ktory prowadzi sprzedaz internetowa.Stacjonarnie duzy wybor topowych marek jest w Vitkacu.Na Zalando tez sa firmy premium ale oferta dosc ograniczona i polka raczej srednia.

Gość gość
Farfetch Poland

Gość Kinga

Zależy czego szukasz bo ja kilka razy oszukałam się na "ekskluzywnych" markach i musiałam to odchorować potem a ciuch leżał w szafie.  Ostatnio szukałam stroju na fitness w sieci i trafiłam na sklep Leone i powiem wam, ze mają super ciuszki do różnych dyscyplin sportowych.