Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donnita

UWAGA! test na faceta - jedno krótkie pytanie !

Polecane posty

Gość Donnita

Pytanie do panów. Jak odbiera facet informacje, że jego dziewczyna z ktora zaczal sie spotykac i nagle zaczyna byc miedzy nimi "gorąco" mowi mu nagle, że to jej pierwszy raz ? A.obawia się, że nie podoła - chce by ona jak najlepiej przezyla swoj pierwszy raz, jest pełen obaw... B.jest zszokowany, i przerywa gorącą sytuacje i neiw ie co robic C.ma to gdzieś, wazne ze chce to zrobic D.pyta czy naprawde jest na to gotowa, Tak? To zero problemu. E.przerywa, bo nie chce zeby jej pierwszy raz byl spontaniczny, chce go lepiej zaplanowac. F.nie chce niedoswiadczonej laski, z ktora musi wszystko zaczynac od poczatku, przerywa wiec goraca sytuacje.

D.pyta czy naprawde jest na to gotowa, Tak? To zero problemu. trochę źle sformułowane pytanie..ale coś b. podobnego;)

Gość hildargo
osobiscie D, E - to chyba jakis romantyk mega ktory nie wykorzysta sytuacji LOL

Gość tohmasDXDXD
tez bym spytal

Gość większosc by jeszcze
szybciej brnęła do celu zeby zasmakowac dziewicy

Gość katiiia
hildargo ---> jestes straszny, uwazasz, że nie ma juz romantyków na tej ziemi ? :D mnie tam by ucieszyło jakby facet przerwał i zaoferował ze zaplanuje nam fajniejszy pierwszy raz :D w nusmie moj pierwszy raz nalezal do spontanicznych stety niestety wlasnie...

Gość Donnita
naprawde facetów tak cieszy "dziewczyna-dziewica" ? nie znam sie na meskim odczuciach, po prostu ciekawi mnie to :D

Gość hildargo
romantyk to wymarły gatunek dziewczyno ! 90% facetow korzystaloby z sytuacji ! a czy cieszy dziewica? Oj cieszy, mnie by cieszyla. Jest jakas chetna dziewica?

Gość kalamuszyn
jak zalezy mi na lasce to D, jak srednio to C

Gość kotektwoj
przyjmujac ze zalezy mi na lasce mysle ze kazdy facet (no prawie kazdy) czuje wszystkiego po trochu - na pewno jest troche zszokowany i na poczatku, no i na pewno troche sie obawia jak wypadnie w jej oczach, ale w duchu sie cieszy i nie przerywa - i moze nie przekłąda tej chwili na inny "zapalnowany raz" ale stara sie zeby TU i TERAZ było jej nieziemsko ;) a tak nawiasem, jakie to smutne ze nigdy jeszcze nie trafiłem na dziewice :(:(:( gdzie takei zyją ?

Gość kalamuszyn
mysle ze na Marsie