Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malamizmiami

Moj chlopak jest jakis NIENORMALNY!

Polecane posty

Jestem w 8 miesiącu ciąży. Z tym kolesiem jesteśmy razem już 3 lata... On jest okropny. Ostatnio nakryłam go na tym jak oszukał mnie, że siedzi w domu cały dzien, a dowiedziałam sie z innego źródła, że urządził z kolesiami imprezke i zaprosili na nią jakieś dziewczyny. Co gorsza potem nie chciał się do tego przyznać, a na koniec zbagatelizował sprawe mówiąc tylko "Nic złego nie zrobiłam..." Przecież to jakaś kpina. Dodatkowo jakiś czas temu nakryłam go na tym jak pisał do swojej kolezanki smski o tresci " Co tam skarbie?" Co oczywiście też uznał za "żart" ;// Nie moge juz tego zniesc. Wczesniej taki nie był, albo... ja byłam naiwna, ale teraz zmienilam sie o 180 stopni i zaczynam dostrzegac rzeczy, ktore kiedys mi nie przeszkadzały. Do tego jeszcze codziennie pali blanty, a ma juz 23 lata! Czy to jest normalne? Kiedy robie mu o to awantury to jeszcze sie na mnie obraza ze niby czepiam sie o byle co. Nie wiem jak mu przemowic do rozsadku. Czy on sobie pogrywa ze mna, bo wie ze i tak nie bede chciala sie rozstac ze wzgledu na dziecko? Rzeczywiscie tego nie chce, ale to jakis chory czlowiek. Nie wiem juz co robic. Pomocy !

Gość moja kumpela która
współczuję Ci

Gość eeeefr
nie przesadzaj :) takie rzeczy musisz wybaczyc,dziecko wiele zmienia

Gość a te biale prochy
NO NORMALNY ON NIE JEST; ZOSTAW GO W PIZDU. dziecko z cpunem masz, gratuluje:-O niedojrzaly gnojek.

Dodam jeszcze, ze bardzo mi na nim zalezy, ale to chyba nie ma sensu. Czy warto walczyc o zwiazek ze wzgledu na dobro dziecka?

Gość Xu
podziwiam sie ze chce Ci sie jeszcze o tym pisać na forum. Ja bym była trochę załamana taką sytuacją. I zwierzanie sie z tego anonimowym użytkownikom było by zapewne ostatnią opcją, jaka przyszłaby mi do głowo. Nie jest to czasem prowo, koleżanko?

Gość łłoooo matko
az zal czytac, tak to jest jak dzieci robia sobie dzieci.....

Gość pomidoros
w tym związku ktoś kogoś musi wytresować dobrze mu idzie

Gość Sylwiunka
Zastanow sie nad tym zwiazkiem. Skoro pali blanty zawsze moze siegnac po cos innego .. gorszego.. Pozatym zapytaj sie go ile on ma lat bo zachowuje sie jak gowniarz moze dotrze .. i zapytaj czy zalwzy mu na was a jak nie to zostaw go i jak dziecko sie urodzi pozwol mu sie z nim spotkac moze wtedy mu sie odmieni.. A jak anie podaj go o alimenty i tyle,... Przeciez nie chcesz pozniej przez cale zycie meczyc sie z kims takim.. Ale jak narazie zycze Ci powodzenia i mam nadzieje ze sie ułoży jak najlepiej ;)I zdrowego dzidziusia ;)

Gość bzzzzzzykzyk
łłoooo matko 22-letnia kobieta to już nie dziecko. Za czasów mojej matki (ma teraz 61lat) mało kto szedł na studia, więc w tym wieku już normalnie się rodzinę miało i rodziło dzieci.

Gość Sylwiunka
Yyy co wy macie? jak dzieci robia dzieci.. przeciez 23 lata to normalny wiek na zostanie rodzicem.. Niektórzy juz po 2 maja w tym wieku..

Chciałabym dodać, ze oboje mamy po 23 lata i jest to chyba normalny wiek na zostanie rodzicem :| Dzieci to moga rodzic w wieku 16 lat a nie ;// dziwni ludzie na tym forum

Gość Przykree
przykro mi, on nie traktuje cier powaznie, wogole nie bierze cie pod uwage i twojego zdania, nie liczy sie z twoja opnia, czesciowo trzyma cie w garsci ale jak piszesz ze jara i chodi na imprezy a ciebie okłamuje ze tak nie jest no to coz, powiem ci tak postaraj sie to zmienic postaw ultimatum jesli mu zalezy to sie zmieni jesli nie zostaw go jesli to go czegos nie nauczy to napewno bedzie korzystniej dla ciebie i dziecka ze nie rosnie w patologii :(

Gość łłoooo matko
dziecko - to nie tylko to ile sie ma lat,ale jak sie zachowuje, wy sie zachowujecie jak totalni gowniarze, tamten za mieisac zostanie ojcem a wyrywa sobie "laski" jara blanty, a Ty jestes na glupiutka, ze nie potrafisz go kopnac w dupe

Gość łłoooo matko
poza tym dzieci to sie ze tak kolokwialnie powiem " robi" jak juz ma sie poukladane zycie i stabilny zwiazek bo to co wy tworzeycie to napewno nie jest zwiazek

Gość borg_cyborg
Kobiety , gdzie wy kurwa macie oczy i rozum ???????

Skad wiesz czy nie mam poukladanego zycia? Mam dobra prace i wlasne mieszkanie wiec to nie jest zycie poukladane? Zastanow sie co piszesz. Pisalam przeciez ze on wczesniej taki nie byl, wiec skad mialam wiedziec, ze za pol roku czy iles sie zmieni na gorsze. Przeciez kiedys byl odpowiedzialnym facetem a ja nie jestem wróżką, zeby to przewidziec