Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oilka

Ojciec mnie dzisiaj zbił paskiem!!!!!!

Polecane posty

Gość oilka

Przed laty rozstałam się z ojcem swojego dziecka. Teraz postanowiliśmy do siebie wrócić, więc mój facet się mi oświadczył ja przyjęłam jego oświadczyny i się kochaliśmy. Niestety mój ojciec wrócił zbyt wcześnie do domu, przyłapał mnie na tym, wygonił mojego narzeczonego, zdjął pasek i mnie nim uderzył. Mój syn jest zadowolony że poznał w końcu swojego tate i że z nim będę. Ojciec niestety powiedział że mowy nie ma, że moja matka nie żyje, że brat został sam z czwórką dzieci że musze poświęcić się głównie tej rodzinie którą już mam a swojej rodziny nie musze zakładać bo mam już jedno dziecko i to powinno mi wystarczyć.

Gość oilka
Głupi podszyw :/ Mam prawie 25 lat, ukończone studia i zarabiam już na siebie i dziecko. Co to za głupie pytanie z tą skrobanką? nie byłam bo nie chciałam.

Prosze nie zwraca uwagi na pomarańcze. I bardzo bym prosiła o zaprzestanie podszywów, dla mnie to naprawde nie jest śmieszne. Kochałam się po prostu ze swoim facetem z którym planuje swoje życie.

Gość lumpy lumpy
A co my mamy do Twoich spraw łóżkowych ?

Nie wiem jak postąpić i chyba po to że pisze na forum żeby dostac jakąś rade?

Gość milosz z maszewa__
to napisz jaka to była pozycja??

Gość w końcu u niego mieszkasz,
to co się dziwisz. Nawet jak masz 25 lat to jesteś jego córką i go to boli.

nawet jeśli u niego mieszkasz a jego to boli nie jest władcą absolutnym, może doradzić próbować przekonać, ale to twój wybój! I jak na miłość boska pozwoliłaś by ojciec zlał ciebie dorosłą kobietę i matkę! Ja bym mu tym pachem oddała.