Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje sumienie;((

zabiłem człowieka

Polecane posty

Gość Mala kijanka
Na takiej wysokości każdy pracownik powinien mieć zabezpieczenie. Jeżeli jesteś kierownikiem, to do Ciebie należał obowiązek zapewnienia zabezpieczenia.

Gość moje sumienie;((
Bolek z kazimierzem zastawili na janusza pułapkę. Kaj jego mać ze tam polazł tera i na porcje rosułowom jego zony nie stać nedzie ;/ Jedrek a skond stachu miał gorzałe jak on zawsze najebany juz w pracy jest? Jak tos ty mu dał jak beton ubijał to bedziesz teraz za mnie siedział !

Gość Mala kijanka
zabezpiecznie w postaci spadochronu i red bulla rzecz jasna

Gość Mala kijanka
Nie wiem po co się podszywacie. Mam tylko nadzieję, że ten temat to prowokacja, nie wyobrażam sobie mieć tak obciążonego sumienia.

Tadek, pieprzysz teraz jak polamany. Ja bym w zyciu wodki nie tchnal. W zyciu! Tadziu ty mnie znasz wiesz ze ja nigdy...

Gość anette111111
oczywiście że prowo. Jaki "inżynier" pisze pokłuciliśmy się:-)

Gość nie znam szczegolow,
te Rzezimieszek, kolezanka a nie kolega, jak co, orajt?

te, tylko nie "poznaniak", orajt? poza tym, to czym jest moje "te" w porownaniu do Twojego fau paux...te?

dobra, ale chciales mnie poderwac jak jeszcze myslales ze jestem kolega, czy jak? :)

dobra, niewazne, facet tu mial zlot na koparke a my se zarty robimy. No to do sedna, dobra inzynier, to jak to dokladnie bylo, od poczatku?

Gość hafciarka
ja zyje Janusz ahahahaha

Nie... Domyslilem sie wczesniej:) Pomyslalem ze jak pomyle cie z chlopcem, bedziemy mieli temat do rozmowy:) Wydajesz sie naturalną i fajną dziewczyną

Ah dobra zawsze sie tak konczy:( Ja stalem na rusztowaniu to duzo nie widzialem, ale tego dnia czulem ze cos sie wydarzy. Rano nawet kot nie dal sie poglaskac.

Gość hafciarka
dobra, teraz wszyscy cicho bo tu sie romans wlasnie kroi! :D

no tak, baby to zaraz zwesza jakies drugie dno....facet mial romans z koparka a drugi zaraz bedzie mial z komisja dyscyplinarna. Romantycznosc....

Gość jesli to nie prowo, to facet
ma powazny problem, a ktos tu sobie zarty stroi... no prosze Was... straszny wypadek, okropny. jejku, tragedia! zgloszenie sie na policje nie wroci mu zycia, prawo polskie jest niesprawidliwe, nikt nie poczuje sie lepiej, jesli pojdziesz siedziec. musisz zyc dalej, ale prosze - pamietaj o tym mezczyznie. na Twoim miejscu dzien w dzien przepraszalabym go w myslach. Ty chcesz ukoic swoje sumienie, ale to nie Ty tu jestes najwazniejszy. zaoferuj pomoc jego rodzinie, cokolwiek. wyrok, czy grzywna niczego nie zmienia, a jesli juz to na gorsze.

dajcie spokoj. zgloszenie na policje....W takich przypadkach zawsze jest prowadzone dochodzenie, i jesli ktos dopuscil sie zaniedbania to i tak za to lyknie. Jezeli autor nie popelnil naduzycia to nic mu nie grozi, a jesli jednak tak, to chyba dobrze ze osoby nieodpowiedzialne a odpowiedzialne za zdrowie i zycie innych zostana pociagniete do odpowiedzialnosci.....

Gość moje sumienie;((
Kurwa gliny stoja pod moim domem kto mnie wydał?

Gość moje sumienie;((
kurwa mac, juz jade radiowozem pisze własnie z komórki, wybili mi zęby pałą mówić też nie moge. Kto mnie stad wyciagnie ? W domu zostało poł kilo koki w tapczanie, jak za 2 dni nie przekaze jej szajbusowi to zostaje mi tylko sznur !!! Biednemu zawsze chuj w oczy i wiatr w dupe ... yyyy zaraz ... a zresztą.

Gość
spierdalaj koleś jak gliny są nie masz szans weź coś czym można zabić i zrób z tego użytek i zniknij . zabiłeś człowieka nieumyślnie , (ba to był pewnie polak) . szkoda ...

Gość joanna sikorska
idz do spowiedzi, porozmawiaj o tym z księdzem

A nawet jeśli to prawda to nie radzę się przyznawać ( i miej nadzieję ,że nikt z netu o tym nie doniesie) bo możesz nie tylko trafić do więzienie ,albo otrzymać wyrok w zawiasach ,ale stracisz prawdopodobnie prawo wykonywania zawodu i będziesz mial w papierach ,że byłeś karany..

więc pozostaw to swojemu sumieniu to co się stalo.. przyznanie się do winy tak naprawdę niczego nie naprawi już ..