Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje sumienie;((

zabiłem człowieka

Polecane posty

Gość moje sumienie;((
dobra powiem wam prawdepuknąłem dzien wczesniej jego zone, on przyszedł na budowe kiedy sie o tym dowiedział i chciał mi dać za to nauczke, był 2 razy wiekszy wiec udawałem ze go nie widze i jak podszedł to powiedziałem "ej patrz jaki bocian leci" a on "gdzie gdzie ?" i wtedy go wypchałem :D

mało to obiboków na polskich budowach,chleja ,ćpają i maja w dupie kierownika wiec nie miej zadnych wyrzutów dla porównania - to tak jakby dyspozytorka w radio taxi wysłała kierowce pod dany adres a ten by jej focha stroił bo ........... a po drodze miał by smiertelny wypadek ,to co też miałaby sie czuc winna jego smierci ,niiiiieeeeeeeeeeeeeeeee kazdy ma swoje obowiazki za cos mu w końcu płacą

Gość kierownicaaaa
CHłopaki mówia aby się nie przejmować, bo to jakiś prosty robol był

Gość tez w budowlance
też pracuje w branży budowlanej i taka praca, wypadki sie zdarzaja, ktos spadnie, kogoś coś przygniecie, sa niby przepisy ale wiadmo zwłaszcza jak są opóźnienia to wszyscy sie spieszą, pracują po 20 h na dobe mysle ze nie ma już sensu się przyznawać, nic to nie zmieni

Gość gmgmjda
nie przyznawaj sie, 5 lat w pudle nie jest tego wart. Koles nie zyje i tyle pogladaj na necie egzekucje, przyzwyczaisz sie i zrozumiesz ze to tylko cialo...

Gość dupka jelenia pisze magisterke
ja bym sie nie rpzyznawala tylko starala sie wynagrodzic rodzinie wiadomo kasa nie jest wazna wiec mozesz ich jakos wspomoc nikt cie nie zrozmie tak naprawde i co z tego ze sie przyznasz i dostaniesz wyrok? pomoze to komus "? juz nie. ciezsza pokuta dla ciebie bedzie po prostu zyc z tym a jednoczesnie staraj sie to wykorzystac jako nauczke, jako motyw by stac sie lepszym czlowiekiem nikt nie wie jakie ma przeznaczenie w tym bylo tyle samo winy co przypadku - pol na pol moze ten czlowiek mial zginac? nie wiesz i nigdy sie nie dowiesz ale juz tego nie odwrocisz. masz ciezar do niesienia. ale mowia ze z najwiekszych grzesznikow wyrastaja swieci itd. ale pomysl zeby sie przyznawac jest wg mnie naprawde glupi

Gość moje sumienie;((
dobra to była prowokacja przyznaje sie, tak na prawdę nie mam wyrzutów sumienia, jak spadł to łapami otworzyłem mu gębę i spuściłem srake do ryja. pozdrawiam

Gość onawi
wiekszosc jest beznadziejna.......a wracajac do tematu to byl to tragiczny wypadek.musisz sie z tym pogodzic

Gość AUUUS
A ja myślę, że to wpis prowokacyjny- żeby dyskusję zacząć. Żadnego wypadku nie było a sytuacja zmyslona. No, i cel osiągnięty. Normaslny człowiek nie ekshibicjonowałby się na forum z czymś takim. A może zbiera materiał do artylułu pseudo socjologicznego :-)

Gość gogopowerranger
Goń sie frajerze nie złapali cie to olej sumienie nie istnieje nie pójdziesz za to do piekła bóg ci wybaczy

Gość jakiswojciech
jestes Mordercą i koniec uzalaj sie nad Sobą a skonczysz jak twoja ofiara Najlepiej jedz na dluugie wakacje i tam pomysl nad swoim Czynem potem skrec Sobie Kark bo na wiecej nie jestes Wart Za pewne osierociles Jego dzieci i owdowiles Ich Matke Pamietaj ze zadne "pieniądze" Tego nie wrocą wiec Daj przyklad Innym i wez Sie Powies w p**du

Gość gość
A co najleprze to to ze taką historyjke "kazdy" moze Se wymyslic znajdz Se inne hobby bo TO Ci nie wyszlo PALANCIE Powies Sie i bedzie najlepiej DLA WSZYSTKICH ps. na koniec napisz list jaką mendą Jestes POZDRAWIAM