Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yerhydfhgfh

dlaczego nikt nie widzi tragedi w byciu brzydkim ??

Polecane posty

Gość bo to nie tragedia żadna
I mam nadzieję, że to o popieraniu rycha to podszyw :O

Gość yerhydfhgfh
to nie wina boga, tylko zrzadzenie przypadku, taki akurat splot genów, no ale że akurat ty miałes pecha mogą go mieć również inni natrafiajac na ciebie w stanie furi :) ja wiem że bycie brzydkim jest w stanie do takiego czegoś ciebie doprowadzić

Gość yerhydfhgfh
bo to nie tragedia żadna ,najwyraźniej nie jesteś aż tak brzydka lub tak aseksualna jak to opisujesz

Gość rychu662
jesli bog istnieje, to wina jest po jego stronie, jesli nie to masz racje w kazdym razie sprawiedliwosc nastapi wtedy kiedy wlasnie pozostale osoby na mnie natrafia :) pech zostanie zrownowazony i brak szczescia rowniez prawde mowiac nawet mam ochote nie czekac tych kilku lat, mimo ze wciaz wierze ze jest szansa na szczesliwe zycie z kobieta, to sprawiedliwosc jest dla mnie duzym priorytetem

Gość yerhydfhgfh
jak ich pozabijasz żadna sprawiedliwośc, lepiej np pociąc lub w inny sposób zmasakrować im twarz, i to nie wszystkim tylko tym którzy sie z ciebie lub z innych z powodu wygladu nabijali

Gość bo to nie tragedia żadna
No wierz mi, jestem :D Ale mnie to wali :) Chodzi o to, jak się sami zaprezentujemy! Jak ktoś jest brzydki, ale miły, uśmiechnięty, zadowolony i mający na każdy temat coś do powiedzenia, to przyciąga ludzi :) Ale jak smęci, jęczy, chodzi przygarbiony i wysyła całym sobą komunikaty "nie podchodź, bo jestem pasztetem, nie warto" - to odpycha, nikt nie chce przebywać z ludźmi toksycznymi. Wiesz, zrobiłam kiedyś eksperyment - zaczęłam narzekać paru koleżankom, które znam od lat, że mam krzywy nos i zbieram na operację (oczywiście ściema, kocham swój paskudny kinolek). Zgadnij, co powiedziały? "A wiesz, że nigdy nie zwróciłyśmy na to uwagi, że masz krzywy nos?" Naprawdę, osoby zakompleksione są jednocześnie wielkimi egoistami, bo im się wydaje, że na ulicy pełnej ludzi wszyscy patrzą tylko na nich :D

Gość marmolada23a
chce tylko powiedziec ze jestem bardzo dla mezczyzn atrakcyjna kobieta jestem inteligetna, madra oczytana itp ale to jest moja traedia ten wyglad naprawde mezczyzni bardzo plytko Cie odbieraja i nie chca nawet zajrzec do wnetrza i poznac prawde ze mozesz cos znaczyc wiesz? uwoerz w moje slowa. uroda nie pomaga.

Gość yerhydfhgfh
marmolada23a tzn ładna z buzi czy atrakcyjna w ten sposób że mini 5 cm i dekolt do pępka? rozumiem też że bez zastanowienia dałabyś sie oszpecić ? :)

Gość yerhydfhgfh
jesli uważasz że brzydota pomaga, to podaj swoje namiary rychowi , on jest chętnie ci pomoże pozbyć sie tego problemu :)

Gość potakując rychowi pokazujesz
tylko swoją tępotę :O:O:O

Gość rychu662
:D zapraszam

Gość yerhydfhgfh
no chyba nie bede potakiwać wam skoro sie z tym niezgadzam i wiem ze to ogólna nieprawda, ale okłamujecie , siebie , nas dalej :O:O

Gość marmolada23a
jna ca z buzi zgrabna zadbana nie jestem prowokujaca zeby sie ubierac tak czy inaczej. jasne ze nie dalabym sie oszpecic, ale chcialabym sie urodzic inna taka normalna , taka ze jak przejdziesz nie zwrocisz uwagi, a na mnie zwracaja uwage. mimo ze niemam spodniczki czy dekoldu ;) takze uwierz mi w to co mowie

Gość dobra nie ma co gadać z
tą idiotką, nie dość, ze szpetna, to jeszcze psychiczna

Gość rychu662
to przykre, ze nikt nie zwraca uwagi na twoje wnetrze.. a teraz zrobmy porownanie: 1. nie zwracanie uwagi na twoje wnetrze (co zawsze mozna zmienic, chocby sposobem ubioru czy zachowaniem) 2. nie zwracanie uwagi na ciebie od poczatku (czego nie da sie, lub niemalze nie da sie, zmienic, probowalem roznych ciuchow, teraz chodze tylko w ciuchach od profesjonalnej stylistki. Zachowaniem tez nie, poniewaz bylem swego czasu bardzo przyjazny dla kobiet, a byl tez okres w ktorym bylem bardzo nieprzyjazny. Byl rowniez taki, w ktorym bylo troche tego i troche tego.)

Gość yerhydfhgfh
"jasne ze nie dalabym sie oszpecic" no właśnie !! a reszta jest nie na temat :O

Gość rychu662
aha - wlasnie ja mam taki nos jak pani schejbal :) usta i oczy tez nieco podobne, ale juz troche sie roznia

Gość yerhydfhgfh
tak bardzo przykre 😭 rozjebujące są takie użalania sie ślicznotek : "jestem nieszcześliwa faceci nie dostrzegają mojego wnetrza" tzn a co byś chciała być traktowana jak jego kolegą ? czy właściwie do chooja wam z tym wnetrzem chodzi ? jak u brzydkich czy przecietnych kobiet to wnetrze dostrzegają ?:O

Gość mfnjkkghiddlfk
rychu a czego sie tak oceniasz, nie wierze ze jestes taki szpetny, pewnie sam siebie surowo oceniasz, sa rozne gusta

Gość marmolada23a
no bo tylko to chcesz uslyszec ;) faktycznie nie ma co gadac w tym temacie ;) pozdrawiam psycholi ;)

Gość yerhydfhgfh
dobra nie ma co gadać z , po prostu brak ci argumentów :) moje sa niepodważalne i zgodne ze sprawiedliwościa, dlatego !

Gość yerhydfhgfh
no faktycznie lepiej sie nie wpisujcie jeśli nie macie nic rozsadnego czy przekonywującego nas do swoich racji powiedzenia :O

Gość rychu662
mfnjkkghiddlfk - niestety, jestem. Ale dowiedzialem sie o tym dopiero w gimnazjum i na przelomie liceum :) jak w gimnazjum jedna z osob nazywala mnie brzydalem, a kiedys w liceum stalem na korytarzu to zwyczajnie paru typow ze starszej klasy stojacych obok smialo sie z mojego wygladu w twarz - gdybym byl 2 razy wiekszy to naturalnie by tego nie zrobili, ale nie bylem. Jednak jak to mowi filozof Timberlake - what comes around goes around - nic w przyrodzie nie ginie, sprawiedliwosci stanie sie zadosc predzej czy pozniej :)

Gość yerhydfhgfh
rychu, po tym co usłyszałam nie wiem czy sie do twojej krwawej jatki nie przyłącze :O nie dość że w czepku urodzeni to jeszcze zero empati i zrozumienia :O

Gość yerhydfhgfh
zacznij od nich na poczatek, bo też nie ma co krzywdzic niewinnych ludzi, nie wszyscy tacy są, a tamtym zepsuj buzki ,niech sami sie na własnej skórze przekonają jak to jest się siebie wstydzić

Gość xxy
pięknym też nie łatwo (nie żebym się chwaliła :o) ale chamskie gapienie się, zaczepki facetów, propozycje, no masakra jakaś ... (nie ubieram się wyzywająco, nie mam ostrego makijażu) chyba wolałabym bym przeciętna i mieć spokój :o

Gość rychu662
mysle ze nie bylbym w stanie kogos zrobic szpetnym, jestem na to zbyt miekki.. co innego smierc czy gwalt, a karma w ten sposob rowniez sie moim zdaniem wyrowna.. ale nie uprzedzajmy faktow, moze jeszcze kogos znajde mialem tez pomysl zeby chodzic masowo na dziwki, ale watpie zeby to bylo na dluzsza mete przyjemne.. to jest opcja nr 2

Gość yerhydfhgfh
nastepna :)

Gość rychu662
xxy - to dlaczgeo sie W OGOLE malujesz? potem sie nie dziw, ze masz chamskie zaczepki

Gość rychu ty Boga do
tego qwna nie mieszaj bo dla Boga to ty jesteś piękny i doskonały .. kanony piękna urody lansują media moda słowem sami ludzie i jeszcze na tym kupe kasy zarabiają ..