Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yerhydfhgfh

dlaczego nikt nie widzi tragedi w byciu brzydkim ??

Polecane posty

Gość yerhydfhgfh

dlaczego to jest umniejszne ? :(

Gość yerhydfhgfh
Fafik spadaj jesteś psem :D

Gość nanananandjfmgbhjf
brzydota to jest pojecie wzgledne, dla niektorych jedna osoba jest ladna dla innych obrzydliwa

Gość bo to nie tragedia żadna
Co jest fajnego w byciu ładnym? I jak pustym trzeba być, by myśleć tylko o swoim wyglądzie? :O Zdrowa/y jesteś? To Bogu dziękuj! A uroda w niczym nie pomaga, i bez niej można mieć wspaniały związek, dobrą pracę i szczęśliwe życie

Gość yerhydfhgfh
mój penis też musiał byc brzydki bo Bóg go tak umniejszył że ma 7 cm w zwisie

Gość yerhydfhgfh
Myrevin brak pożadania ze strony przeciwnej, docinki, zaniżone poczucie wartośći, brak samoakceptacji , jest cos gorszego ?

Gość ja tezsi e nie lubię
i nie wie dla czego bo znalazłam wiele osób mojej postury które się akceptują a ja nie mogę na siebie patrzeć

Brak samoakceptacji? A to ty jesteś tylko lalką, którą się ocenia za wygląd? Nie masz w sobie niczego innego, z czego możesz być dumna? :O

yerhydfhgfh Myrevin brak pożadania ze strony przeciwnej, docinki, zaniżone poczucie wartośći, brak samoakceptacji , jest cos gorszego ? } Opuszcza cię. I po tym co zacytowałem nie jestem ci w stanie pomóc. Przeżyłem to. Musisz się z tym pogodzić, lub być nieszczęśliwą. ;) Zrób to za wszelką cenę. Uwolnij się od takich odczuć. Każdy z nas jest dużo wart.

Po prostu mamy więcej w głowach niż martwienie się o wygląd :O

I żeby było jasne - jestem zajebiście brzydka i nieziemsko szczęśliwa :classic_cool:

nie jestem lalka jak byłam szczupła to miałam kupę przyjaciół ale jak przytyłam to nikt mnie nie zna. Mam wiele do zaoferowania ale nikt nie słucha

Po prostu mamy więcej w głowach niż martwienie się o wygląd } O, mądre spostrzeżenie. Mnie wiele kobiet mówi że jestem przystojny. I co z tego? mija 7 lat jak jestem sam, ale mnie to zupełnie nie przeszkadza. :classic_cool:

Gość yerhydfhgfh
bo to nie tragedia żadna czyli co takiego ? :O

ale tak jest w dzisiejszych czasach. Wiec zostałam bez przyjaciół

Gość rychu662
ja tez nie jestem ladny, dlatego postanowilem ze jezeli nie znajde dziewczyny, ktora bedzie mnie chciala przez najblizsze 3-5 lat - zaczne wtedy chodzic na silownie + mma + inne sztuki walki i jak juz osiagne bardzo dobra sprawnosc fizyczna i bede bardzo dobrze sie bil - zaczne jezdzic po polsce i zabijac ludzi wlasnymi rekami za to, ze skoro ja sie urodzilem brzydki, a inni nie, to aby sprawiedliwosci stalo sie za dosc - zostana oni zabici z moich rak :) to bede robil z mezczyznami, kobiety natomiast bede gwalcil, a jezeli zostane zlapany to poderzne sobie gardlo i tak sie to wszystko skonczy :) przykro mi to mowic, ale majac 23 lata nigdy nie mialem dziewczyny mimo ze zawsze staram sie byc dla nich mily, nigdy nie bylem szczesliwy, probowalem cos z tym zrobic - nie da sie. Dlatego tak to sie wszystko skonczy, pamietajcie moje slowa za kilka lat ogladajac wiadomosci :)

Gość yerhydfhgfh
no i macie idealny przykład :) nic dodac nic ująć, ale wy dalej bedziecie napiertalać o wyższości "wnętrznosci" nad wygladem :O

i mam takiego pecha ze wszystkim którym pomogę zawsze odwracają się o de mnie. Taki mój los :(

Gość yerhydfhgfh
rychu662 bardzo dobre podejscie popieram :) oczywiście zaraz zostaniesz zbesztany przez tych ładnych nie mających pojecia jak to jest byc wiecznie gorszym i odrącanym przez otoczenie otóz moi drodzy bycie brzydkim jebie też psychike, a dlaczego ?właśnie poprzez wpływ otoczenia :) więc nie wmawiajcie nam ze to nie tragedia :)

Gość rychu662
teraz nikt nie wierzy w to co napisalem, ale ja w ten sposob juz myslalem od kilkunastu miesiecy i zmiany nie widze, dlatego czas na slodka zemste sie zbliza :) skoro bog chcial mnie takim stworzyc, to bede ranil i zabijal jego dzieci :)

Nie szkoda ci życia na stanie przed lustrem i zamartwianie się wyglądem? A gdzie nauka, rozwijanie się, podróże, praca, hobby (czy co tam lubisz)? Po co ci ta uroda? Żeby cię ludzie chwalili, czy co? A gdybyś miała silny charakter, nad czym też trzeba popracować, zamiast tylko jęczeć i rozpaczać, to by ci nikt nie śmiał dokuczać. Dla przykładu: mam siwiejące, cienkie włosy, jak je zbiorę w kitkę, to uzyskuję coś grubości markera :O, brzydkie zęby, jestem blada, piegowata i pryszczata, mam obleśnie rozkładającą się nadwagę... I co? Uśmiecham się, jestem pewna siebie, mam własną firmę i mnóstwo przyjaciół. Całe życie miałam ogromne powodzenie wśród mężczyzn i kobiet, bo jestem biseksualna, a teraz mam wspaniałego, przystojnego i dobrego męża? I co? Nie da się?

Gość a goo goo
Przystojny brunecie z pierwszego zdjęcia, zupełnie nie wiem, czemu uważasz się za brzydkiego. Kawał z ciebie przystojniaka.

kiedyś byłam ładna szczupłą atrakcyjna kobietka a teraz jak przytyłam to jestem gruba przytka prosiakowata i rozumiem was