Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiooonaona

Kobieta - wielbłąd ? ocb

Polecane posty

Gość zdziwiooonaona

Ostatnio moja mama (ja mam 17 lat, mama 34, jest bardzo ładną kobietą) szła ulicą i jakiś facet do niej powiedział : 'jedź z nami do Egiptu potrzebujemy wielbłąda' i o co chodziło ? Nie rozumiem. Ktoś wie ?

Gość jak kiedyś szłam z
moją mamą na zakupy. W samochodzie siedziało kilku chłopaków. Jeden z nich spojrzał na moją mamę i powiedział do kolegów "zobaczcie jaka armata". Zaznaczam, że moja mama nie wyróżnia się jakoś wyglądem :D Ta zazwyczaj spokojna kobieta zatrzymała się i powiedziała do chłopaka "jak cię złapię i pierdolnę w ryj to dopiero wtedy zobaczysz armatę" :O :D Trochę było mi głupio, bo ludzie się patrzyli, ale...

Gość a moja matka 20 lat
temu przechodziła ze mną przez ulicę i taryfiarz krzyknął do niej uważaj krowo jak łazisz:O matka oderwała kawałek ulicy i piertolnęła mu w auto po czym uciekłyśmy:D:D:D

Gość a o mojej mamie
moja ma 40 lat i musze wysluchiwac od kumpli "twoja stara to najlepsza dupa na tym osiedlu"..a osiedle jest naprawde wielkie,hahahahah

Gość a o mojej mamie
a i jeszcze cos.jak jakis kumpel do mnie przyjdzie to zamiast gadac zemna to sie rozglada gdzie ejst moja starsza:P:P,wkurwia mnie jak sie slinia na jej widok:P