Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aż się zaczerniłam

Dziewczyny, czy Wy też lubicie zadbane męskie stopy?

Polecane posty

Gość mokra_vaginna
Nie przeszkadza mi nawet zaawansowana grzybica stóp byle tylko penis był sprawny

Gość asfszfs
wiekszosc facetow nie ma zbyt ladnych stop a jak sa nie zadbane to wogole tragednia, tak wiec zadbane musza byc obowiazkowo!

Gość uwielbiam...

Gość Malwina 51
Zadbane oczywiście. Ale moim zdaniem stopy powinny mieć jednak choć trochę swojego zapac*****ak u faceta. Długo szukałam partnera któremu odpowiadałoby moje zainteresowanie jego stopami. W końcu znalazłam, ale kosztowało mnie to dużo cierpliwości. Zadbane powinny być, ale też bez przesady. Muszą być długie, ciepłe, szorstkie i mieć swój zapach. Jeśli któraś kobieta tego nie lubi, to nie wie co dobre! Ja uwielbiam!!! :)))

Gość gość
Jestem facetem i dbam o nie :) też maluję paznokcie lakierem bezbarwnym. Jestem w Twoim wieku Malwina :)

Gość Sandra 20 lat
Całkowicie się z Tobą zgadzam Malwinka! Do tego dorzucę jeszcze że powinny być dobrze umięśnione, trochę "podusiowate". Takie jak u starszych panów, ale oczywiście w znacznym stopniu zadbane. Jednak muszą też pachnieć trochę sobą. U żadnego z moich rówieśników takich nie spotkałam, a to właśnie stopy są moim wyznacznikiem w poszukiwaniu partnera i Malwina ma rację, długo trzeba szukać! A do Szanownej Autorki tematu: na pewno nie jesteś odosobniona w tym zagadnieniu i szczerze Ci dziękuję, że je poruszyłaś, bo rzeczywiście, zupełnie nie rozumiem dlaczego, ciężko jest o tym rozmawiać z facetami i z kim kolwiek. A moim zdaniem, stopy Panów zdradzają w dużej mierze Ich wnętrze.

Gość gość
Sandra chętnie dał bym Ci te moje byś się troszeczkę nimi nacieszyła. Rozmiar 43 paznokcie i stopy w stanie oj no samo możesz ocenić i się podniecić może ? :)

Gość Sandra 20 lat
Ale nie są zbyt gładkie mam nadzieję? :))) Facet nie może mieć gładziutkich stóp, to wbrew męskiej naturze! :)

Gość gość
Nie są za gładkie :) miała byś chwilę podniecenia na pewno. Podniecają Cię takie stopy.

Gość Sandra 20 lat
W porządku, byle by nie pachniały mydłem lub lakierem bo cały urok spali na panewce. :)

Gość gość
Dla Ciebie po całym dniu mają taki swój nie za ostry zapach.Moje nogi śmierdzą po trzech dniach już dość,ale po dniu nie pachną mydłem,a lakierem nie maluję często :)

Gość Heniuś
oj tak Sandrunię warto mieć u stóp ja mógłbym tak godzinami potrafi się zająć nimi że aż miód malinka z początku w to nie wierzyłem ale przekonałem się :)

Gość Sandra 20 lat
Och Heniu! Twoje 46 są po prostu jedyne w swoim rodzaju, przyjdę wieczorkiem! :*

Gość Heniuś
oj kurcze żebym wiedział to bym wczoraj nie mył no dobra idę trochę pobiegać w takim razie pokażę ci co umiem tym wieczorkiem :)

Gość Malwina 51
Heniuś, skontaktuj się ze mną proszę! Ja też chcę te Twoje nieocenione 46! Please! :)))

Zawsze szukałem kobiety, która byłaby zainteresowana właśnie moimi stopami. Jeżeli która z Pań chciałaby pogadać na ten temat-proszę o kontakt:)

Gość Rozall
  Dnia 15.09.2010 o 10:43, Gość asfszfs napisał:

wiekszosc facetow nie ma zbyt ladnych stop a jak sa nie zadbane to wogole tragednia, tak wiec zadbane musza byc obowiazkowo!

Uwielbiam kobiece stópki więc swoje też mam zadbane to podstawa mniam mniam 😋