Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia dobra rada6767

ROMANS KOLEGI A ZLE SAMOPOCZUCIE MOJEGO MEZA

Polecane posty

Moj maz pracuje ze swoim kolega na roznych budowach. Ostatnio zaczeli budowe u pewnej dziewczyny ktorej maz pracuje w innym miesci a przyjedza tylko na niedziele. Otoz maz mi opowiadal , ze jego kolega i ona maja romans i ze przez to nie da sie pracowac, ze nie mozna skupic sie na pracy bo ona caly czas z tamtym rozmawia i przez to robota zle idzie itd. Maz sie przez to wszytsko zle czuje, wczoraj sobie popil i wtedy wszystko opowiedzial. Jego kolega nie traktuje tej laski powaznie , powiedzial mezowi ze chce ja wyd...c. To wsztko to taka chora sytuacja ... Najpierw myslalm , ze moze ta dziewczyna sie podoba mezowi i ze moze on tez mial na nia chrapke ale maz powiedzial ze nie. Tylko chodzi mu o o ze maz zna jej meza , zone kolegi i mowi, ze to wszytko bez sensu jest ze biora slub a potem sie zdradzaja. Ona nawwet powiedzilala ze moj maz jest porzadny bo zony nie zdradza. Radze mu zeby to mial w dupie co oni tam wyprawiaja ale on mowi ze nie da sie tak. Ze oni sie juz z tym nie kryja. :( Poradzcie cos bo nie wim co o tym wszystkim myslec. Martwi sie o meza ze ma tyle stresu w pracy :(

Gość ciocia dobra rada2345
podnosze

nie rozumiem za bardzo, jaki problem ma Twój mąż? Jeśli chodzi o zaniedbania kolegi w pracy to mówi wprost: "weź się za robotę, a dziewczynę obracaj po pracy" jeśli etyczny to rozmawia z obojgiem skoro tak Go to boli/denerwuje

Gość ciocia dobra rada4315
Juz sama nie wiem o co chodzi mojemu M. :( Moilam mu zeby porozmaiwial z ta dziewczyna ale on mowi ze "Nie powinno go to obchodzic i ze nie chce sie wtracac" ale ze go to denerwuje. :( Wczoraj ten jego kolega pol godziny siedzial w samochodzie przy zasunietych szybach i rozawial przez tel pewnie z nia. Moj M mowi , ze w glowie mu sie nie miesci ze mozna slub wziasc i zdradzac na prawo i lewo.

Gość wnioskuje....
to niech powie tej dziewczynie ze jak sie nie uspokoi to powie jej mezowi ze sie puszcza i tyle. Moze wtedy bedzie miec spokoj.....

Trochę nie rozumiem problemu. Po pierwsze mąz dorosły facet jest i niech powie że nie będzie zapieprzał przez niego dłużej i ciężej kiedy on zabawia sie na boku z lalą. A po drugie po co Twój mąż się tak przejmuje romansem oraz Ty? A niech sobie zdradzają na prawo i lewo.

Chodzi o to ze ten kolega tj taki niby szef mojego meza bo to on nagrywa robote... i terazrzez jakas kurewke sa zgrzyty i praca nie idzie. Poza tym ten kolega ja obgaduje do meza mowi ze jest brzydka , wstretna i ze mozna by ja bylo wydu..c :O