Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalbulator gaźnik

wielka rodzina radia maryja

Polecane posty

co sądzicie o radiu maryja bo ja bardzo lubie jego słuchać są ciekawe ałdycje i uważam że oczernianie ojca derektora jest obleśne i wstrętne ja jestem bardzo dumny że moge należeć do tak wspaniałej i licznej rodziny radia maryja zachęcam wszystkich do pisania o naszym wspaniałym radiu pozdrawiam wszystkich słuchaczy radia maryja

Gość fgyuytre56787y6trerghuytrfdsfg
jesteś pieldolnienty hóiu mam swoją ulice i ziomali z kturymi kolęduje gdy byłem mały matka uczyła mie morda nie szklanka nie zbije sie

do rzata małgo a dlaczego wybrałaś tę sieć bo ja mam w orange ale zastanawiam czy się nie przenieść do rodziny i czy ktoś niewie czy trudno się dostać na uczelnie naszego wspaniałego ojca tadusza

Gość jadwiga kwiatkowska kalwiniska
ja słucham radia maryja odkąd ono zaistniało w polsce uważam że to jest bardzo wartościowe radio i wnośi do życia dużo wartościowych przesłań więc apeluje do młodzieży że zamiast słuchać jakiś radyj niewiadomo jakich i niewiadomo jakich wyznań żeby słuchali radia maryji i podonżali za głosem serca bo polska jest polską my jesteśmy polakami i szanujmy się bo my jesteśmy wartościowym narodem nie to co inni ps 4 lata temu odszedł odemie mąż dlatego że przesyłałam piniążki na radio maryja bo wiem że lejprzy użytek z nich zrobią niż on bo on tylko kupował jakieś nażędzia i części zamiast zrobić z tych piniążków leprzy użytek i wcale tego nieżałuje bo zachowywał się jak komunista nakościuł nigdy nie przeznaczył ani grosza i dokościoła hodzi tylko na święta bo się zasłaniał tym że muśi zarabiać i czasami muśi pracować cało sobote a potem jak wracał nocą do domu to muwił że nie pujdzie do kościoła bo jest zmęczony i jak mogłam żyć z takim człowiekiem

Ja nie tylko słucham tego wspaniałego radia , ale i wysyłam co miesiąc pieniądze dla naszego Kochanego Ojca Dyrektora, który jest jedynym prawdziwym księdzem w tym kraju. Reszta to sprzedawczyki i żydokomuna

podaj nr konta bankowego to jeszcze ci wpłacimy troche kasy za to że piszesz takie piękne rzeczy na kafeterii

Gość ja kocham tadeusza
i z wielkim zapałem wpycham sobie gromnicę masturbując się w szalonym tempie przy melodyjnym głosie ojca radia maryi:classic_cool:

Gość takk radio maryja
to moje ulubione radio.

Gość anulka 5546
ałtoże jesteś debil no tylko tyle

mam w dupie radio m hciałem kogoś z nudów sprowokować ale niechceta to kit wam w oko tak naprawde nawet niejestem wieżący uważam że ten temat mi sie nie udał bajo

{ " 15.09.2010] 19:50 [zgłoś do usunięcia] kalbulator gaźnik " } Jeśli Twoje IQ oscyluje w granicach 65 pkt. to zrozumiałe są emocje i opinie którym się poddajesz . Jeśli IQ przewyższa 136 pkt. to oznacz , że prowadzisz kolejną gierkę do poniżenia katolików przy pomocy o. Dyrektora i jego wywrotowego radia .

Hm ... to znaczy że IQ grubo poniżej 65 pkt . Ale nie stresuj się ! Dojście i nawet przekroczenie 65 pkt. naprawdę nie wymaga dużej pracy nad sobą !

Ja również lubię Radio Maryja :) Słucham od niedawna, ale za to zawsze kiedy serfuję w Internecie to włączam również to radio. Lubię Komentarze, Rozmowy niedokończone..., Porady dla ogrodników itp. Dzwoniłam nawet kiedyś do RM w czasie pozdrowień, ale niestety jeszcze nie udało mi się "załapać" :( Naprawdę mogę polecić to radio wszystkim ludziom, nie tylko starszym czy katolikom, ale również młodzieży i dzieciom (wspaniałe Audycje dla młodzieży i dzieci) oraz ludziom szukającym Boga a także znudzonym komercjalnymi audycjami w innych radiach :)

widać, że nikt z was nie posłuchał przez cały dzień tej tuby pisiorów. Zaczyna się od peudowykładów jakichś przygłupów nawiedzonych. Potem różaniec i na pewno zadzwoni jakaś nawiedzona wariatka z Niemiec, w południe i wieczorem . Myślę, że to kurvishon z burdelu, odprawia pokutę. Gościnie występujące przygłupy typu Macierewicz i inne przygłupy. Spikerki o głosach tak paskudnych, że aż skręca, i jeszcze ta zakonnica od potraw, głos tak oschły , że aż widać jak bardzo kocha ludzi i Boga. Albo telefony od słuchaczek, stare krowy bezwstydnie flirtują z księżmi, aż kolanami trą. Różaniec, jak prowadzi jakaś kobieta, dzwoną same napalone chłopy, jak księżulo, napalone baby. Tak żałosne, że jak się ich obejrzy w tvTrwam, to można od razu zostać satanistą.....

a jednak zawżało pizgnij w stoliczku nakryj się a szklanki zadzwonią niesłucham tego oszołoma i uważam że jest te radyjko tak poronione jak elektrownia na pedały ja słucham programu 1 polskiego radia i mam w dupci tych przyhlastów z rm

do TYCJan 24 no coty ja mam iq po niżej0,5 ale ty zato jesteś pożodnym katolikiem z zasadami z dobrego domu i wogule ura bura szef podwura i będziesz innych umoralniał ps. ty poczarnobylski sianomuzgu

{ " ps. ty poczarnobylski sianomuzgu " } To jest super . Dziękuję , wystarczy . Już więcej nie musisz nic pisać .