Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy testowac

kiedy robic test ciazowy?

Polecane posty

Gość kiedy testowac

witajcie:-) ostatnia miesiaczka19.8. kiedy test powinien pokazac ewt. ciaze? dzis robial jeden ale wyszedl neg :-( czy jest szansa, ze za wczesnie zrobiony? dzis 28 dzien cyklu, a cykle mam zwykle 28-30 dni. dodam, ze mam wszystkie objawy jak w pierwszej ciazy, ale to oczywiscie moze byc psychika platajaca mi figla, bo tak bardzo bym chciala. pzdr.

Gość kiedy testowac
no 28 dzien cyklu moze byc terminem miesiaczki, ale tez moze i nie byc. dodam, ze od przytulania uplunelo 13 dni:-)

Gość kiedy testowac
uplynelo:-)

terminem miesiączki dla mnie jest w tym wypadku 30dc. Jeśli nie wiesz, kiedy była owulacja, nie określisz terminu @. Organizm kobiety to nie zegarek i np. ten cykl może być 40dniowy z różnych przyczyn. Jeśli starasz się o dziecko obserwuj się i będziesz wiedziała, kiedy jest termin @

Gość kiedy testowac
dziekuje miniu:-)

czesc powiem ci ze z testami roznie bywa, otwoz ja staralam sie o dziecko i zawsze wiedzialam ze jak w dzien spodziewanej wyjdze 1 kreska to @przyjdzem bo tetsy nie klamia wic zrobilam , @ nie przyszla , 3 dzien sie spozniala test negatywny, 7 dzien test negatywny 2 tygdnie spoznienia test negatywny wiec poszlam do lekarza , powiedziala mi ze spozniajacy sie okres to nie powod do niepokoju sa rozne czynniki powodujace to , stres, to ze mam male dziecko i jestem zmeczona niewyspana itd, na wszelki wypadek dala skierpwanie na szczegolowe badanie krwi i moczu co sie okazalo... ze bylam w 6 tygodniu ciazy:) po tygodniu zrobilam test domowy i juz pojawila sie kreseczka byla bardzo jasna, dziwna sytuacja tym bardzej ze przed poprzednia ciaza test pokazal 2 kreseczki w 26 dniu cyklu

Gość 29.08.2009 po
a od kiedy od przytulania zachodzi się w ciąże?

ti ja, kiedy testowac:-) zaczernilam nicka dzieki ela:-) az mi sie wierzyc nie chce, a jakie to testy? jakies markowe? mi w pierwszej ciazy pokazal na tydzien przed miesiaczka bobo test, a teraz nic:-( ale wtedy byla to ciaza mnoga wiec pewnie dlatego:-) wtedy jest wieksze stezenie hormonow:-) musze dzielnie wytrzymac do pn postanowilam:-) jesli nie bedzie okresu wtedy zrobie nowy, ale kusi mnie strasznie aby zrobic w pt:-) testy moga wykazac ciaze ponoc 14 dni od stosunku, wyczytalam na forum, pani polozna tak powiedziala:-) ale czy to prawda...to juz inna rzecz:-)

Gość ciekawa2010abc
no wlasnie kiedy powinno sie robic?