przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 i co kafereriusze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Jesteś chodzącym Demotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 myslcie z kogo nabijacie sie. wiekszosc z was nawet jednej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 15, 2010 a co zrobili ci operacje ust ze teraz na ciebie tak leca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 obeszło się bez operacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość E ty piekny Napisano Wrzesień 15, 2010 Gdzie jest temat z twoimi nowymi fotami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiaczekPP 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja też się zakochałam w Tobie, to już są trzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiewiórka z urwanym ogonem 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Gdzie jest temat z twoimi nowymi fotami? Mdena usunęła. Był zbyt drastyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rypadeło Napisano Wrzesień 15, 2010 ja cię kocham:) samcze ty mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BlondynkaaaaGda Napisano Wrzesień 15, 2010 jak ja słyszę określenie "lachon" z ust dorosłych ludzi to mi słabooooooooooo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta uhaha Napisano Wrzesień 15, 2010 Te chyba co o 5 groszy skomlą pod sklepem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiewiórka z urwanym ogonem 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Na kafe nie ma dorosłych ludzi. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rypadeło Napisano Wrzesień 15, 2010 przystojniak to mój chłopak:) Wczoraj sie całowaliśmy dwa razy i to z języczkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przystoiniak jakich mało__81 Napisano Wrzesień 15, 2010 poznałem obie w domu opieki dla niewidomych w Laskach pod warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość E ty piekny Napisano Wrzesień 15, 2010 Czemu usuneła czy ktos nie zapisal ich moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Wrzesień 15, 2010 kozak z Ciebie, doprawdy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyjasniło się wszystko Napisano Wrzesień 15, 2010 blehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarodziejka gorzałka 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 OstraSiostra, kiedy polatamy po Warszawskich ulicach? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 to się akurat zgadza bo tylko niewidoma laska była by cię w stanie pokochać...:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobże 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Mówiłam Ci przystojniaku, żebyś nie chwalił się naszym związkiem na kafeeee!!! Teraz wszyscy Ci będą mnie zazdrościć!!! Mam nadzieję, ze ta druga o której wspomniałeś nie jest nawet w połowie tak ładna jak ja :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiewiórka z urwanym ogonem 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 przecież "miłość jest ślepa" Wszystko się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiewiórka z urwanym ogonem 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 przecież "miłość jest ślepa" Wszystko się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja też miałam dziś piękny sen, i wydawał się taki realny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała czarna88 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Akurat dziwne to co mówicie, wygląd wydaje się być jego najmniejszym problemem do wzbudzenia czyjejś sympatii :O Raczej dopóki sie nie odezwie jest ok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przystoiniak jakich mało__81 Napisano Wrzesień 15, 2010 akurat Auroton ty cos mozesz wiedzięć o tym jak to jest być przystojnym haha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 zal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tghgfjh Napisano Wrzesień 15, 2010 tylko 2? troche cieńko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liliput88 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 no i czym tu sie chwalisz i tak pewnie nic nie zdziałasz :) http://dyskrecja.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach