Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninaaaaaaaa

Codziennie budzę się około

Polecane posty

Gość ninaaaaaaaa

3 w nocy , czasem nawet równo o 3! może jestem zacofana i możecie się ze mnie śmiać ,ale wyczytałam gdzieś ,że to godzina duchów itd. Nie jestem zagorzałą katoliczką jakąś nawet nie chodzę do kościoła i ogólnie podchodzę sceptycznie do takich rzeczy. Jak nie ma przy mnie mojego faceta to bardzo sie boję jak się budze równo o 3. Nawet parę razy zdarzyły się dosć dziwne rzeczy. Raz zrobiło mi się strasznie zimno mimo ,że miałam na sobie grubą kołdrę . balam się wtedy. Jak przysnęłam to komputer sam się włączył. Ale moj komputer czasem fiksuje więc tak to sobie tłumaczyłam... A raz równiutko o 3 wywaliło korki i właczyły się same za 5 min... a raz poszłam do ubikacji. przysiegalbym ze zamnkelam drzwi ,a były otwarte i się tak ,,kiwały " jakby byl wiatr w pokoju ,a okna byly pozamykane Dziwne ,że zawsze jest to koło 3. Może przesadzam i naogądałam się filmów ,ale serio sie boję jak się takie rzeczy dzieją

Gość rypadeło
:D buuuuuuuuuuu

Gość vodkao
Musze Cię pocieszyć, nie ejstes sama, bo mi tez czesto zdarzalo sie budzic o 3 nad ranem, kilk dni pod rząd. A swojego czasu o tej godzinie obudził mnie tykający zegar, ktory nie działał od jakiegos roku :)

Gość ninaaaaaaaa
właśnie dziwi mnie to ,że budzę się albo za pięć 3 ,albo równo o 3... wtedy czesto boję się wyjść do łazienki :D ale nawet jak nie wyczytałam tych rzeczy o godz 3 to też się czesto wtedy budziłam.. Albo często mi się jakieś koszmary snią zanim się obudzę. Raz się serio przestraszyłam jak się obudziłam tradycyjnie o 3 i coś stukało w okno okazało się ,że to była sroka czy wrona.. Moja ciotka poza tym umarła równo o tej godzinie wiec tym bardziej się jej boje

Dziewczyny pociesze was - na to może zaradzić uzupełnienie diety w magnez. Ok 3w nocy jest taki okres najwiekszego niedoboru i dlatego się budzimy. Ja też to źle znoszę odkąd ogladałam Egzorcyzmy Emily Rose :O