Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffeee ole

Facet,ktory tlumaczy brak czasu praca.

Polecane posty

Gość kaffeee ole

Poznalam pewnegp faceta, fajnie nam sie rozmawia.Piszemy dzwonimy do siebie.Spotkalismy sie pare razy ale propozycje spotkania sa z mojej strony i jest zawsze bardzo chetny na nie.Ale zawsze mmowi ze "jest zawalony praca".Ale w ostatecznosci dochodzi do spotkania.Jak wytlymaczyc jego zachowanie?

Gość kaffeee ole
Tego niewiem.Ale zawsze jednak znajdzie czas zeby przyjechac.

Tego niewiem.Ale zawsze jednak znajdzie czas zeby przyjechac." a problem polega na...?

Gość kaffeee ole
Te propozycje spotkania zawsze sa z mojej strony. Np. mowie do niego ze fajnie by bylo znow sie spotkac a on" pewnie ze tak ale praca" Nigdy nie powie jak bylo na spotakniu,co o mnie mysli.W jakim kierunku idzie nasza znajomosc.

Gość dziewczę z kaf
A ile się znacie?

W jakim kierunku idzie nasza znajomosc.' w kierunku wyszukiwania sobie bezpodstawnych problemów:)

Gość kaffeee ole
3 miesiace w tym dopiero 1 miesiac spotkan.o poznalismy sie w necie. Ostatnio po spotkaniu napisal mi ze " widze ze nabralas ochoty zeby blizej mnie poznac"i ""ze mam wrazenie ze wstydzisz sie do mnie zblizyc".

Te propozycje spotkania zawsze sa z mojej strony." może nie ma okazji sie wykazać ?

Gość kaffeee ole
Zapytalam sie po 1 spotkaniu " co o mnie myslisz" ODP." fajna chudzinka". Tylko tyle.

Gość kaffeee ole
Nie.Wroclaw.

Gość kaffeee ole
Zaproponowalam mu wspolny weeknd ale jak zwykle mowi ze paraca. Postanowailam ze nic nie bede wspominac o naszym spotkaniu, poczekam na jego ruch.

czytając wszystko co napisałaś ... to nie widzę żadnego problemu , spotykacie się... może zapytaj go wprost o rzeczy które zaprzątają tobie głowę

Gość kaffeee ole
Moze jest malo wylewny w slowach jak rozmawiamy przez telefon na gg czy sms. Ale okazuje mi to bedac razem. Caly czas cche byc blisko,chce sie przytulac, daje buziaki. A ja lubie uslyszec.

Gość kaffeee ole

Gość kaffeee ole
Dziwny typ.Zaprosilam go do domu.I czulam ze chcialby zostac.I napewet mi to powiedzial.Ale musi jechac.Ok. Pozniej z nim rozmawiam na gg i proszulam ten teamt. Ze chcial zostac ale nie mogl. A wiem ze gdbybym pozowlila mu to by zostal na noc. Jak nie rozmumie go wogole.

A wiem ze gdbybym pozowlila mu to by zostal na noc." ale skąd wiesz?

Gość kaffeee ole
Bo mi to powiedzial.A teraz odwraca kota ogonem. Ze bylo mu smutno ze musial juz jechac.