Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość voila svoila

co chce udowodnić?????

Polecane posty

Gość voila svoila

Mój chłopak ma trudny charakter, bardzo trudny. Zastanawiam się co mają na celu gierki, które są dla niego jak tlen. M. in.: - spotykamy się tylko wtedy gdy on chce, - nie zawsze odpisuje na smsy, a jak odpisuje to przynajmniej pół dnia musi odczekać, choć wiem, że często odczytuje od razu, - gdy ja się chcę zobaczyć z nim to wyłącza komórkę bym nie pisała do niego, - nie przyznaje się do błędu, - skrzywdziliśmy się nawzajem, ja przeprosiłam - on nie, widzi swoją krzywdę a innych nie. Wiem, że powiecie, że po co z nim jestem i takie tam. Jestem z nim 2 lata, jest dobrym człowiekiem, tyle, że te gierki. Ma zaburzenia osobowości, przysłania je. Co chce udowodnić takim zachowaniem??

Co chce udowodnić takim zachowaniem??" - a jak sie pytasz skad te gierki to pewnie mowi ze nie wie o co chodzi? widzisz problem w tym ze to ty sobie interpretujesz jego zachowanie w ten sposob, facetowi raczej nie przychodza do glowy takie pierdoly w stylu "a odczekam zanim jej odpisze, niech sie troche pomartwi"

Gość voila svoila
Ktoś może się wypowiedzieć?

Gość voila svoila
Tylko że on to robi celowo. Jesteśmy ze sobą 2 lata, nie raz się wygadał.

skoro on to robi celowo to ja bym pomyślała ze ma mnie gdzieś ...a kiedy sobie o mnie przypomina ja mam stać na baczność i być na jego zawołanie sorry ale ja z kimś takim nie chciałabym być dla kogo liczy się tylko jego potrzeby a moje ma w dupie tak to wygląda w skrócie

na twoim miejscu zastanowiłabym się nad tym z jakim człowiekiem jestem życie z takim mężczyzną jest trudne naprawdę i ...to nie gierki ...on po prostu widzę ma taki charakter

Gość voila svoila
No ma trudno charakter. Tyle, że zastanawiam się dlaczego tak się dzieje? Czy nie jest pewny siebie? Ma zryty beret czy jak?

Gość september 3333
zobacz moj topik."toksyczny zwiazek" cos ci to przypomina? moj tez odwalal takie cyrki i co z tego wyszlo??

Gość Alev
Słońce wiesz co twój Chłopak chcę udowodnić ? że nie jest na własność .. że potrafi być niedostępny .. że chcę abyś się o niego martwiła i myślała co on w tej chwili robi .. z kim jest .. i dlaczego taki jest. Wydaje mi się że powinnaś z nim się spotkać stanowczo mu wytłumaczyć że sobie nie życzysz takiego zachowania. Jeśli chcę z Tobą dalej być to niech zacznie się trochę starać a nie ignorować Cię ! Jesteś Kobietą trochę szacunku od niego wymagasz. Niech powie szczerze jak nie chcę z Tobą za wiele czasu spędzać.. czy też może nie jest pewien swoich uczuć i jest z Tobą z przyzwyczajenie bo jesteście już ze sobą dwa lata. Po takim zachowaniu widać że Chłopak jak nie ma ochoty to się z Tobą nie spotyka ,ale jak już znajdzie ochotę to ty od razu pewnie do niego lecisz. Bądź dla niego też niedostępna zobaczymy jak wtedy on się poczuje.Zajmij się swoim życiem a on swoim jeśli tak bardzo tego chcę. Szkoda tylko czasu na takiego typa powinien się starać a widzę że nic nie robi w tym kierunku. Powodzenia życzę mam nadzieję że się jakoś z nim dogadasz i przemów mu do rozumu bo to nie gra nintendo !

Gość dziewczę z kaf
Jesteś z nim 2 lata i pytasz ludzi, którzy go na oczy nie widzieli co z nim nie tak? :D

Gość voila svoila
Dzięki. Muszę się postawić choć obawiam się, że zacznie się szarpanina słowna, emocjonalna, a ja zwyczajnie jestem na to za słaba. Dzięki jeszcze raz.

Gość klonkii
Jesli napisze znów do ciebie zeby sie spotkac nie odpisuj odrazu i powiedz ze ci dzis nie pasuje niech sie on pomeczy, zobaczysz czy mu zalezy tak naprawde. umow sie z kolezankami znajdz jakas pasje.

Gość czarnucha 77
masz duzo co do niego wyrozymiałosci lecz to czysty egoizm z jego strony