Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssedesssss

Bezpłodność po tabsach anty ??

Polecane posty

Gość ssssedesssss

biore je juz od pół roku..i panicznie boje sie bezpłodności. Musze zmienic tabletki bo po 6 opakowaniu ciagle krwawie przed zakonczeniem opakowania i chciałabym zapytac czy u ginekologa mozna wykonac jakies badania stwierdzajace czy jestem płodna czy nie ??? i czy ktos słyszał o przypadku gdzie kobieta przez branie tabletek anty nie mogła zajsc w ciaze lub całkowicien stała sie bezpłodna ?? Ogladałam dzis film dok. o ENDOMETRIOZIE - objawy mam podobne, nudności, boli mnie kregosłup, nogi...boje sie ze nie bede mogła urodzic dziecka. Poza tym wczesniej kochałam sie z moim mezem bez zabezpieczenia. Pół roku kochalismy sie i stosowalismy stosunek przerywany..i nie zaszłam...

Gość skoro tak to po co bierzesz
tabletki? ja nie brałam i nigdy nie bede brała bo i tak mam problemy z zajściem w ciąze. Moja jedna koleżanka brała 12 lat i po odstawieniu odrazu zaszła w ciaze, a inna brała ok 2 lat i cała gospodarka hormonalna jej sie rozregulowała i leczy się już 3 rok bo nie moze zajsc w ciąże. także bywa róznie.

Gość ssssedessss
biore bo w tym momencie nie chce zajść w ciaze..mam 24 lata, prace, studia..chce skonczyc to co zaczełam a potem zajść w ciaze..mysle ze za 5 lat sie zdecyduje, tylko czy wtedy bede mogła :*(

Gość przerwa na dziecko ;)
biore 10 lat z przewa na dziecko ;)

Gość skoro tak to po co bierzesz
moim zdaniem idz do gina, przebadaj sie, zbadaj wszystkie hormony i dopiero niech ci dopasuje tabletki po badaniu hormonów, bo jesli krawisz w czasie brania to ewidentnie jest cos nie halo! A zle dobrane tabletki moga miec wplyw na pozniejsze problemy z ciaza.

Gość jagababajaga
ja bralam taabletki przez 11 lat. kiedy zdecydowalismy sie na dziecko odstawilam je i po 3 tygodniach zaszlam w ciaze...