Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewność

Powiedziałam mojemu Facetowi aby sie określił co do mnie czuje, czy wogóle coś

Polecane posty

Gość Niepewność

czuje, czy planuje w przyszłości założyć rodzinę, bo mówi że kocha ale nic nie wspominał o przyszłości, wiec sama go spytałam. W sumie to Krotko jesteśmy ze sobą bo 10 miesięcy. Powiedział ze w 99,99% jest pewny ze chce ze mna być i miec rodzine. No ok ale co z reszta skoro nie jest pewien na 100%, spytałam a on mówi że roznie to w życiu bywa, nigdy nie można byc pewnym na 100%... Mówi że bardzo mnie kocha, ze z żadna dziewczyna nie było mu tak dobrze, nie byl szczęśliwy. Widzę to ze mu na mnie zależy, no ale martwi mnie to iż nie jest do końca pewny. Co o tym myślicie? Czy to znaczy ze ja jeszcze nie jestem ta jedyną?

Gość po 10 miesiacach zadasz
okreslenia sie czy on spedzi z toba reszte zycia?? Buahaha jestes jakas zakompleksiona smarkula ktora szuka rycerza na bialym koniu? :P

matko kochana nie jesteś z facetem nawet rok czasu a już oczekujesz od niego deklaracji bycia z Tobą aż po grób ?....zastanów się co Ty w ogóle piszesz facet powiedział że na 99,99 % jest pewny że chce być z Tobą a Ty masz problem ? ma rację że w życiu nigdy nie można być niczego pewnym tak na maksa bo bywa różnie

Przecież nawet nie jesteście ze soba roku dziewczyno o czym Ty w ogóle tu piszesz jak będziesz go po 10 miesiącach ze sobą bycia naciskać na to aby sie określił kiedy ślub i kiedy dziecko to nie zdziw się pewnego dnia że on poprostu się przestraszy i zakońzy ten związek.

Gość wkrótce panna młoda
a ile macie lat?

czasami głupota kobieca jest tak zaskakująca że nie wiadomo o co im samym chodzi :) chłopa mówi że jest mu dobrze z nią że jest szczęslwy przy niej a ta knuje i wymyśla :D

wkrótce panna młoda a ile macie lat ? " i koniecznie napisz z jakiego miasta jesteś ? :P nie trzeba być alfą i omegą by stwierdzić że to jeszcze dziecko :)

Gość wkrótce panna młoda
chodzi mi to, że wiek ma znaczenie,ja mam 28 lat tak jak mój facet i po 10 miesiącach bycia razem i w sumie znajomości w ogóle on postanowił, że mi się oświadczy więc można po takim czasie byćpewnym, że się chce być z kimś

Gość Niepewność
Mamy po 15 lat. To znaczy ja mam 15 a on prawie 16.

Gość wkrótce panna młoda
nie mam słów, my to co innego, czekaliśmy na siebie wiele lat ale wy jesteście dziećmi

Gość Niepewność
Spadaj podszywie!!! Mam 28 lat a on 32 Jesteśmy ze sobą 10 miesięcy ale przed tym jak postanowiliśmy byc razem znaliśmy sie rok. Wiec nie jest to tak Krótko.

Gość Niepewność
Sama spadaj podszywo. 28 lat. Dobre sobie. Ludzie tak długo nie żyją.