Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elooo eloooo

ludzie są brzydcy....

Polecane posty

Gość elooo eloooo

sama na brak urody nie mogę narzekać, ale powiedzcie czemu tak jest, że ladnych ludzi jest zaledwie odsetek na naszej planecie?? wszyscy są brzydcy.....

Gość elooo eloooo
nawet moja cipka przypomina penisa

Gość jjjaaasne
tez bedziesz brzydka na starosc . Nie trzeba miec 70 lat by być pomarszczona .. rzadzna 30 latka nie ma szans z jędrną 20 latką.. A zobaczysz co bedzie po 40- tce jak zaczniesz sie sypac /// Uroda przyemija .

Gość Smerfetka_oleole
a zastanów sie jakby było gdyby każdy był ładny? życie byłoby nudne. a tak to dąży się do czegoś, marzy się o czymś :) i jest fajnie

Gość MruwkaZet
Moim zdaniem niestety od 'srodka' jest wiecej brzydkich ludzi, niz fizycznie brzydkich :(

Gość jjjaaasne
w praktyce nawet ładne kobiety sa ładne tylko od 15 do 25 roku życia . POtem jest coraz gorzej . Nikt nie jest piekny dluzej niz 15 lat w swoim zyciu .. Niektorzy sa brzydcy cale zycie , ale to inna działka

Gość elooo eloooo
właśnie chciałabym ,żeby wszyscy byli idealni... szkoda mi ludzi, którzy ewidentnie nie mają urody. życie jest takie niesprawiedliwe. nie mówię tego złośliwie, sama nie potrafię się cieszyć tym co mam , bo myślę, że i ja będę kiedyś brzydka i stara...

Gość jjjaaasne
ktos powie 30 latka moze byc piekna . KLamie . Konkursy najpiekniejszych kobiet na swiecie wygrywają zawsze 18-22 latki .. Nigdy 35 latki

Gość jjjaaasne
kobieta najladniejsza jest tylko kilka lat w swoim zyciu . Potem zaczyna sie wszystko w dół

Gość elooo eloooo
w dzisiejszym świecie chyba w każdym wieku można wyglądać obłędnie- madonna jest tego najlepszym przykładem. mam 21 lat a już boję się zmarszczek i całej reszty...

Gość brzydulaaa21364
ja jestem brzydka nienawidze swojego ciala, niewiem jak sie ubierac co ze soba zrobic od czego zaczac ...mam doła od dlugiego czasu z tego powodu niby sa wazniejsze sprawy ale jak mam sie czuc jak patrzac w lustro chce mi sie plakac

Gość Monique2222
oj tam sraty pierdaty ,że przez parę lat tylko kobieta jest ładna.. Jak sie bardzo dba o siebie i o skórę , zdrowo sie odzywia, ćwiczy to mozna wyglądać młodo jak na swój wiek. albo dojrzale i pięknie. popatrzcie na niektóre gwiazdy typu Belluci . do niej nawet ładna 20-stka się nie umywa. A poza tym medycyna idzie do przodu , za 20 lat to mogą wynaleźć nawet super lek przeciw starzeniu. zreszta już takie są w postaci specjalnych hormonów. A ludzie , fakt niektórzy są brzydcy. patrząc po ulicach to większość jest nie ładna

Gość brzydulaaa21364
po co zeby sie dobic i poczytac chamskie komentarze ?heh

Gość fdsfdss
typu Belluci wyglada tylko łądnie w TV i w pełnym makijazu . MBez makijazu bys sie jej wystraszyła

Gość Monique2222
Hmmm nie sądze żebym sie wystraszyła bo widziałam jej zdjęcia paparazzich . Nie ma co szukać usprawiedliwienia . Uważam ,że kobieta może być piękna przez całe zycie, a niektóre zabiegi mogą zdziałać cuda

Gość elooo eloooo
nie będę tu wklejać zdjęcia, było już kiedyś bardzo pozytywnie oceniane na forum, ktoś skradł mi je ze stopki i wkleił ale nie o to chodzi... nie jestem zawistna, nie wywyższam się. nie czuję się dowartościowana. ale chyba tak musi w życiu być...

Gość elooo eloooo
Monique masz rację...

Gość elooo eloooo
norma... wszyscy są zrobieni... żyjemy w takich czasach , że makijaż dla kobiety to jak codzienny przysznic...

Gość fdsfdss
naturalnie ładne na wet makijazu nie potrzebuja , ale jest ich mniej niz nam sie wydaje . Wiekszosc jest bardzo przecietna ..

Gość Monique2222
a Madonna owszem jest zniszczona A np zajączkowa? podobno to prawda o niej Duże zainteresowanie budziła jego żona Aleksandra z Pernetów Zajączkowa. Walczyła skutecznie z czasem - według współczesnych mając 65 lat wyglądała jak 20-letnia dziewczyna. Konserwowała zimnem swoje ciało: nigdy nie brała do ust gorących potraw, żywiła się jarzynami, mlekiem i owocami, sypiała w pokoju nieopalanym, i nie zapalała świec dla "zaszanowania" cery, pod łóżkiem stały naczynia chłodzące z lodem, miała wanny z piekielnie zimną wodą do rannej kąpieli, na noc obszywała się w sarnią skórkę, codziennie o świcie udawała się na półmilowy spacer pieszy.

Gość fdsfdss
pieknych kobiet nie ma sa tylko ładnie zrobione .

problem jest inny..ludzie mogliby lepiej wygladac, ale malo z nich sie stara!!! dobre ciuchy, klasyczne, dobre kroje zero udziwnien, dziwnych kolorow, fasonow z klasyka kazdemu do twarzy zadbanie o siebie, dobra figura i kazdy wyglada jako tako dobrze ale tylko chodzi potworkow po ulicach...a wystarczy zadbac o siebie...nie kazdy bedzie pieknoscia, ale zeby wydusil z siebie co mozliwe... pani anna kalata. jaka zmiana nigdy bym nie sadzila ze paczus babunia zmieni sie w szczupla blondyne http://fakty.interia.pl/prasa/w_kraju/news/metamorfozy-kobiet-polskiej-polityki,1504164,3344