Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywiony:(

Nie mogę ruszać szyja

Polecane posty

Witam rano się budzę bez bulu jem śniadanie potem się kładę na łózko a tu coś strzeliło mi i do tego czasu nie mogę ruszać głową mam przechyloną w prawo:( Boli jak cholera gdy chcem w lewo dać co może być tego przyczyną ? Smaruję ,ale i tak nic nie pomaga. Kładę się teraz na łózko to też boli[Cieżka noc dzis będzie:(]

może Cię przewiało i takie są skutki, mi się to często zdarza, najgorzej jest przewrócić na łóżką bądź z niego wstac, taki bół zwykle trwa u mnie ok 3 dni, wyglądam wtedy jak bym była połamana nie moge wyprostowac głowy, pomagają mi maści rozgrzewające, zawijam szyję nawet szalikiem.

E tam przewianie chyba niemożliwe rano nie bolało tylko ,gdy się położyłem to coś strzeliło i bół się zaczoł gdy dotarłem do szkoły to nie mogłem głowę na lewo przekręcic i do tego czasu nadal boli:( To co isć jutro do szkoły z takim bulem ? chyba raczej w 2 dni nie przejdzie i do lekarza chyba będe musiał isć;/

Jednak do lekarza nie idę widzę poprawę trochę mniej boli ,ale boli jeszcze

Gość kjkljk
to jest ewidentnie od przewiania, nie ma nic wspólnego z kontuzja kręgosłupa:) szczególnie ze mówisz ze ci coś strzeliło, przecież wiadomo ze nie przejdzie od razu, musisz poczekać przynajmniej 2, 3 dni i smarować maścią rozgrzewającą, przejdzie:)

Jakie znowu głodówki czy tam nie głodówki ? Przecież odżywiam się w miarę zdrowo ,więc zapewne nie tego wina:) Już powloli szyjka przechodzi ,ale nadal boli:) Co do ręci w żebach nawet niewiem co to ?

Już całkowicie nierozumiem szyja mnie bolała ,bo zle jem ? Dziwne a plobmy w żębach mam z NFS i prywatnie:) Ostatnio pół zęba wyleciało i mam dziurę:)

A co do szyji to już mnie nie boli prawie:) A to ,ze zarcie w sklepach jest skażone to wiem przecież nie ma w dzisiejszych czasach zdrowej żywności

Gość MAXA zapytaj:)
Z Rosji ? Idź się leczyć chłopczyku bo masz jakiś stan emocjonalny wyraźnie zachwiany :classic_cool:

Gość HapiLena
Szukałam jakiś czas temu pomocy w tej samej sprawie i powiem jedno - do specjalisty! Nie leczyć się na własną rękę. U mnie okazało się, że mam zapalenie mięśnia szyi (nawet nie wiedziałam, że można coś takiego mieć...). Fizjoterapeuta postawił mnie na nogi a wcześniej męczyłam się dwa miesiące. Dramat. Teraz bardzo na siebie uważam, nie chcę powtórki z rozrywki. Nawet poduszkę zmieniłam na ortopedyczną ARmedical.