Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakubiakowa

Nigdy nie miałam orgazmu

Polecane posty

Gość jakubiakowa

Mam juz 31 lat i niestety nie wiem jak to jest miec orgazm. Kto jeszcze tak ma?? Mam skomplikowaną psychę i jestm DDa i ponoć to też ma wpływ na doznania.Jak to zmienić? tylko nie piszcie, że mam faceta zmienić :P Jetem męzatką od 10 lat i nie zmierzam zmieniać męża.

Gość Rozpalona....
męza zmieniac nie musisz, kochanka znalesc mozesz

Gość witaj w klubie......
nie pociesze cię, nigdy nie będziesz miała, tez jestem dda i tez nigdy nie miałam orgazmu a facetów miałam kilku w tym dwóch super kochanków i nadal nic, kompletnie nic mnie nie rusza

Gość tak mi sie rzuciło w oczy
Ja tez jestem dda, ale dlaczego ten fakt ma cos wspolnego z orgazmem ?? ps- tez nie mialam nigdy

Gość Hehehe1
Jak nie zmienisz męża to nadal pozostaniesz bez orgazmu, buziaczki....

to sa głębokie problemy psychologiczne, brak poczucia bezpieczeństwa, nieumiejętnosc przezywania emocji, ogromna samokrytyka, strach przed związkiem, strach przed porzuceniem, wrazliwośc, to sa czynniki które nas deprymują niestety :(

Gość isia;p;p
c to jest dda??:(

Gość jghrioehjgoserjg
co to oznacza byc dda/

no tak, wszystko sie zgadza. Smutne

Gość jghrioehjgoserjg
a jeszcze spytam a jakim orgazmie mowisz? lechtaczkowym, czy pochwowym?

TYPOWE UCZUCIA I ZACHOWANIA DOROSŁYCH DZIECI Drukuj E-mail sobota, 11 grudzień 2004 Dorosłe Dzieci... * zgadują co jest normalne * mają trudności z przeprowadzeniem swoich zamiarów od początku do końca * kłamią, gdy równie dobrze mogłyby powiedzieć prawdę * osądzają siebie bezlitośnie * mają kłopoty z przeżywaniem radości i z zabawą * traktują siebie bardzo poważnie * mają trudności z nawiązywaniem bliskich kontaktów * przesadnie reagują na zmiany, na które nie mają wpływu * bezustannie poszukują potwierdzenia i uznania * myślą, że różnią się od wszystkich innych * są albo nadmiernie odpowiedzialne albo całkowicie nieodpowiedzialne * są niezwykle lojalne, nawet w obliczu dowodów, że druga strona na to nie zasługuje * ulegają impulsom * czują się winne stając w obronie własnych potrzeb i często ustępują innym * czują strach przed ludźmi, a zwłaszcza przed wszelkiego rodzaju władzą i zwierzchnikami * czują strach przed cudzym gniewem i awanturami * lubią zachowywać się jak ofiary * bardzo boją się porzucenia i utraty * obawiają się ukazywania swoich uczuć * łatwo popadają w uzależnienia albo znajdują uzależnionych partnerów * są impulsywne. Mają tendencję do zamykania się w raz obranym kierunku działania bez poważnego rozpatrzenia innych możliwości postępowania i prawdopodobnych konsekwencji podjętych działań. Ta impulsywność prowadzi DDA do zamieszania, nienawiści do samych siebie i utraty kontroli nad otoczeniem; w dodatku potem zużywają przesadną ilość energii na oczyszczenie sytuacji.

Dorosłe dzieci alkoholików- dzieci z domów gdzie przelewał sie alkohol i gdzie zrujnowano nam psychike. Ja mojemu męzowi robie takie akcie czasem w łózki- ze mu sie nie podobam, bo zle mnie dotyka, ze ma do mnie wstręt itd. I seks u nas kuleje baaaardzo

ja juz próbowalam wielu rzeczy w sexie i nadal totalna klapa na mózgu :(

a co Ci "dolega"??

wszystko mi dolega, nie mam satysfakcji z zycia z sexu z siebie, no i nie mam tego cholernego orgazmu kurwa jebana mać!!!!!

Gość kkkarrooliinka
to wspołczuje ba ja mam zawsze i to jeszcze w tym samym czasie co moj facet

zazdroszczę :(

po cholere to Karolinka piszesz Mnie tez nic sie w zyciu nie udalo

Gość kkkarrooliinka
ale od kibiety to tze wymaga nie lada umiejetosci moim zdaniem... potrzeba duuzego skupienia i koncentracji np podczas calowania miejsc intymnych

Gość orgazmowo zalamana
Ja rowniez nigdy nie mialam orgazmu, niewiem jak sie do tego zabrac? Niby sam sex mnie podnieca ale brakuje na koncu tego czegos? Czy sa tu ejszcze osoby ktore nie przezywaja orgazmow?

Gość Iczi
Pamietasz scene z filmu Czego pragna kobiety z Gibsonem ? Kobieta nie mogla dostac orgazmu to Gibson zaspokoil ja oralnie . Inaczej nie da rady , moze z czasem? Po francusku jest najlepiej i najladniej

a ja z wami się nie zgodzę. Jestem doroslym DDA i z wielu moich problemów zdaje sobie sprawę. Na początku nie miałam orgazmu i w zasadzie brak satysfakcji, ale to się zmieniło... Uwielbiam seks i mam zamiar czerpać z niego jeszcze więcej przyjemności Mówi się że rozkosz rodzi się w mózgu, ale oczekując jej nie można wciąż o niej mysleć. Na orgazm należy sobie pozwolić, akceptować siebie, swoje ciało.... Może zacznijcie od zmienienia spojrzenia na własne ciało (jeśli jesteście krytyczne co do niego) Spróbujcie dostrzec w nim atuty, seksualność. Potem sprawdźcie co wam i jak sprawia przyjemność (mam na myśli masturbację). W końcu porozmawiajcie o tym ze swoim parterem i dajcie mu do zrozumienia, jaką wagę ma dla was czułość i bliskość.... Mysle że rozbudzając siebie i poznając, małym krokami można w końcu "doczekać się rozkoszy" ;-)

Gość czarnobyla z byla
nigdy-nigdy ? nawet przy masturbacji czy oralu ? :O

Gość ghuhuhuh
ja też nigdy z mężczyzną, anie kiedyś z partnerami ani teraz z mężem ba! nawet już nie mam ochoty, nic mnie nie podnieca, nie czuje potrzeby... orgazm tylko podczas masturbacji.