Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość blablabala
jakas fajna zabawka oczywiście

Gość :) kocyk może może kosz
może kocyk lekki z polaru ?

Dużo zależy ile chcesz wydać ;) Koń lub inny zwierzak na biegunach pojazd którym odpychasz się nóżkami Zestaw zabawek do kąpieli książeczka duże klocki ciuszek Amoze już na przyszłośc sanki?

Gość blablabala
O no sanki dobry pomysł :D podobno zima w tym roku ma już przyjść w październiku ;)

Gość moja córka dostała
Moja córka dostała: samochód jeździk Huśtawka ciuszki (bodziaki, dresiki, piżamka, sukieneczka) krokodyla z otwieraną paszczą - fajna zabawka puzle z pianki album na fotki i jak dla mnie prezenty bardzo trafione:)

Gość moja córka dostała
taki śmieszny kolorowy na smyczy z otiwrana paszczą :) ot zabawka kolorowa :) ale ładna i córka zainteresowała się nią.

Gość blablabala
To kup zarabisty album na zdjęcia i wywołaj wszystkie najfajniejsze zdjęcia jakie jej zrobiłas przez ten rok. Dasz jej go później jak bedzie już dorosła. Ja taki dla swojej coreczki zamierzam zrobić. Bo zabawek pewnie mnóstwo dostanie od rodziny.

a może mały wózek z lalą szmacianą;) Moja córka nauczyła się chodzic z takim malym wózeczkiem, zamiast chodzika.

narazie sobie raczkuje i nie spieszno mi do chodzenia bo raczkowanie jest bardzo ważne w rozwoju lewej półkuli mózgu.mam jeszcze miesiąc czasu ale za prezentami już się rozglądam.

Wyjątkowego w jakim sensie? ma to byc cos dużego czy po prostu ma to byc pamiątka na całe życie?

Gość eeeeeeeeeeeew
Ja uwielbiałam (no, może nie w tym wieku, tego po prostu nie pamietam) słuchowiska na kasetach (teraz pewnie cd). Doktor Dolittle, Ferdynand Wspaniały, Dzieci pana astronoma i inne takie - no i różne składanki z dziecięca muzą - jakieś fasolki, Natalia Kukulska czy cos takiego.