Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilonka24.03.

Jak wyglądać dobrze na basenie nosząc rozmiar 38/40?

Polecane posty

Gość Ilonka24.03.

Witam.. Wyjścia na basen zawsze dla mnie były stresujace , mój narzeczony mnie nigdy nie może namówić na wspólne pływanie, dlatego postanowiłam mu zrobić niespodziankę..tylko że boję się innych ludzi że ważąc 65kg przy 1,65 będzie wstyd pokazać się w stroju..może znacie jakieś sposoby żeby ukryć tu i uwdzie żeby w miarę normalnie wyglądać..?

Gość Ilonka24.03.
No właśnie chciałam napomniec że w jednocześciowym to się czuje dodatkowo pogrubiona...z tym szlafrokiem dobry pomysł.. Czekam na dalsze propozycje

Gość chlopczykx
na basen chodzi sie plywac a nie podobac chyba ze ty po co innego

Gość Ilonka24.03.
Wiem. Ale każdy chce wyglądać w miarę możliwości atrakcyjnie prawda..? I wiem że w moim przypadku to jest trudne, zwłaszcza że w codziennym ubraniu można co nie co ukryć, ale będąc prawie naga ciężko jest ukryć defekty..

Gość ktossss
wejdź pewnym krokiem! powiem Ci, że dużo nachodziłam się w życiu na basen i nikt , NIKT (!) się nikomu nie przyglądał. Poważnie. Ja czasami przyglądałam się jedynie kogoś dobrej technice, żeby naśladować, ale to tyle. :)

Gość Ilonka24.03.
Co do opalenizny niemam problemu bo mam z natury ciemną karnacje, i być może moja tusza AŻ TAK NIE RAZI W OCZY, ale jak np usiade to faldki widać:(

Gość ...........oj............
moja znajoma rozmiar 52 śmiga na basenie aż miło i nie krępuje się a ty normalna kobieta obwalasz jakieś cyrki:O

Gość aletojużbyłoiniewróciwięcej
zgadzam się z ktosss. na basenie nikt na nikogo nie patrzy. ja patrzę tylko na tych co mi w pływaniu przeszkadzają :) groźnym wzorkiem na nich patrzę

A gdzie Ty chcesz siedziec?W basenie sie plywa-to nie kawiarnia:D zanuzasz sie w wodzie i tylko glowke Tobie widac:)

Idziesz na basen, nie na wybieg. Wyluzuj kobieto. A jesli Ci te faldki przeszkadzaja to moze wez sie za siebie i na idz na silownie?? :O

No właśnie, tak szczerze mówiąc, to rozumiem, że chcesz dobrze wyglądać dla swojego faceta, ale on pewnie cię już widział w różnych sytuacjach. Natomiast jeśli chodzi o innych facetów na basenie, to naprawdę nie ma się czym podniecać, bo większość z nich to stare obleśne dziady albo nawet i młodsi, ale nadal obleśni :P

Gość aletojużbyłoiniewróciwięcej
i każdemu coś zwisa:P