Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia3532

Mamy w Uk , czy kupujecie ekologiczne warzywa dla swoich dzieci ?

Polecane posty

Gość wydaje mi się,
ja mam pod domem osiedlowy sklepik z ekologicznymi warzywami i tam zazwyczaj kupuję. przykładowo kilogram ziemniaków za 80pensów :)

Ja kupuję w markecie organic produkty, free range jaja i kurczaki organiczne. Różnica - jakieś 15F tygodniowo dla całej rodziny (2 dorosłych i półtoraroczniak). Mięso w Morrisonie i jaja też warzywa w ASDA, tesco nie polecam bo organiczne takie same jak zwykłe dla mnie.

ja kupuje warzywa i mleko organiczne glownie w Tesco, mieso,wedliny i jajka free range u miejscowego rzeznika albo Tesco Finest (z tej serii maja dobrej jakosci produkty), w Tesco rowniez jest dostepne mieso tzw. Freedom Food - zwierzeta, ktore sa hodowane z dostepem do swiezego powietrza (nie wiedzialam jak to ujac :P ) Szczerze mowiac nie zastanawialam sie nad roznica w tygodniowych wydatkach bo nigdy na jedzeniu nie oszczedzalam :)

Gość xxxxxxyyy
Kupuje ekologiczne w Tesco lub w Sainsburym - wlasna marka So Organic Saisbury, a takze wlasnie Freedom food. Z jogurtow polecam Rachels Organic zarowno te dla doroslych jak i dzieci sa bardzo smaczne. Moja mala bardzo lubi ich kremowy jogurt kokosowy - wiekszosc zjada ona a reszte ja:). Dla niemowlakow sa tez fajne dania PLum i Organix dostepne w Waitrosie, Sainsburym (glownie tych duzych) Tesco Extra oraz BOotsie, a takze niektorych niezalezych sklepach ekologicznych. Jest tez seria Elles KItchen , ale ta jakos mnie nie do konca przekonuje (kwestia gustu) choc maja bardzo fajny ryz i paste dla maluchow (Nice Rice, Pasta Just for me).

Gość xxxxxxyyy
* Ella's

Gość ojejku, jakie okropne...
ja dodaje mus owocowy Plum do kaszy manny, owsianki i synek wcina jak szalony :)