Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hulaula

doradźcie! Proszę :(

Polecane posty

Gość hulaula

jestem z chłopakiem od jakichs 2 lat. róznie bywało, lepiej gorzej ale zawsze do przodu. w niedzielę strasznie mnie wkurzył, choć raczej nieświadomie. weekend spędzalismy razem. w niedziele wieczorm miał isc pic z kolegami ale stwierdził ze nie ma kasy. powiedziałam ze mu pozycze i on za 2 minuty dzwoni do kolegi ze za chwile bedzie. nawet pol godziny nie posiedzial a ja wczesniej specjalnie sie zaczełam uczyc zebysmy film zdazyli obejrzec i troche sie poprzytulac. w poniedzialek mielismy sie dogadac jak sie widzimy bo mialam miec troche spraw do zalatwienia. caly dzien sie nie odzywal a jak ja napisałam to sie dowiedzialam ze znowu pije! we wtorek to juz mi sie nawet z nim gadac nie chcialo, chyba rowniez pil z kolegami. dzis sie spotkalismy na miescie, odwiozl mnie do domu ale nawet nie mialam ochoty dac mu buziaka. wszedl na herbate ale polozylam sie i odwrócilam.zero kontaktu czy usmiechu z mojej strony pytal sie co jest, czy sie obrazilam. powiedzialam ze zmeczona jestem, bo to prawda byla, i potem sobie poszedl. czuje do niego jakis wstret taki. co jest? miał ktos tak?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować