Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzinulkkkkkka

Facet zlapal mnie na dziecko.Jestem zalamana.

Polecane posty

Gość gdzie jest kszysz?
czy chociaz warto bylo mu sie oddac ? :P czy ma za mala fujare, ze go teraz nie chcesz ?? :D

Gość madzinulkkkkkka
Precz wstretne podszywy. Jestem w ogromnym szoku.Musze ochlanac troszke.Ciaza jest dla mnie zaskoczeniem.

Gość gdzie jest kszysz?
a sandaly z lumpeksu ? czy z nike ? :D

Gość BARDZO MARNA PROWOKACJA ;(

Gość marzenie zimowe
Żadne prowo. Tez byłam tak złapana. 30 lat temu. Ślub. Odeszłąm po 7 latach męczarni z alkoholikiem. Jestem szczęśliwa. Dziecko super:classic_cool:

Gość gdzie jest kszysz?
rozpił się przez małżeństwo z tobą? :P

Gość nie rozumiem jak to mozliwe
zeby prezerwatywa nie pekla ani sie nie zsunela a ty jestes wciazy cuda jakie czy co?? to fizycznie nie mozliwe!! dziewczyno ile ty masz lat zeby takie bajki opowiadac?? nastepnym razem jak wymyslisz jakąś historię to lepiej się poinformuj w temacie.

Gość madzinulkkkkkka
Uszkodzil prezerwatywe.Ze byla dziura.Powiedzial mi to.

jak jestes katoliczką powinnas iść z tym fantem do KURII albo chociaz do swojej parafii bo to może byc przypadek jak z maryja dziewicą w ciąży bez stosunku ty masz podobnie w ciąży ale stosunek w gumie moze jakąs wybranką jesteś bo nas bajką o ciąży w gumie nie przekonasz

Gość gdzie jest kszysz?
a jak on ci wciskał, że ma niby na imię? :P

Gość ale wy baby jesteście głupie..
"marzenie zimowe Żadne prowo. Tez byłam tak złapana. 30 lat temu. Ślub. Odeszłąm po 7 latach męczarni z alkoholikiem. Jestem szczęśliwa. Dziecko super" to że Ty też dałaś dupy, to nie znaczy, że ten temat nie jest prowokacją. myśl trochę.

Gość nie rozumiem jak to mozliwe
a jak uszkodził? kiedy? duza byla ta dziura czy tylko szpilką to zrobił? przed czy po? znaczy jakrozwijał z papierka to zrobił dziurę tak? a ty tego nie zauwazylas? Boze strzez mnie od takiej głupoty...

Gość marzenie zimowe
To pośród wielu różnych przypadków również zdarza. Gdybym wtedy tak jak teraz miała internet, może też byłabym taką jak wy wirachą. Ale wtedy nawet "jestem" było spod lady:(' Zwyczajnie, stosunek przerywany, ale pod pozorem dalszych pieszczot zaniósł nasienie do pochwy. Alkoholikiem był już wtedy, ale zamaskowanym:(

Gość gdzie jest kszysz?
dzieci poszły spać i wątek zdechł :P

Gość madzinulkkkkkka
Ogladalam top models. I dzownil moj.Porozmawialam z nim.I umowilismy sie ze przyjedzie w piatek i na spokojnie porozmawiamy. Juz emocje u mnie opadly( moze nie do konca). Trzeba podjac jakies decyzje co z nami.Jak on sobie wyobraza nasze zycie.

czytam tak i czytam i wiem! facet wymodlił niepokalane poczęcie! no może troszkę skalane:P ale liczą się chęci

Gość gdzie jest kszysz?
no, a na imię dziecku dajcie "jesus" :P

Gość nabijacie sie z
autorki a ja tez znam taką sytuację. koles podziurawil gumke przez opakowanie, zeby miec dziecko z dziewczyną bo przeczuwał ze ona chce odejsc... reszta historii troche smieszna, ale ja tam wierze:)

Gość marzenie zimowe
idiotki. Oby wam się nie zdarzyło:o Pewnie, że byłam dziecinna-czyt:głupia. Facet o 10 lat starszy układał życie swoje i moje, bo ufałam:o

i jak skończył to wyrzucił przez okno, żeby nie mogła się prezerwatywie przyjrzeć ?:) każdy normalny człowiek jeśli używa gumek to potem sprawdza czy wszystko ok no a jak nie sprawdza to sam się wrobił w ciąże

Gość gdzie jest kszysz?
no ja też wierzę, ale w latającego potwora spagetti :P

Gość madzinulkkkkkka
Sam sprawdzil i mowi ze cala.Zaufalam mu.

Gość nabijacie sie z
ja nigdy nie sprawdzalam gumek po!! zawsze robil to moj facet! ale moi kochankowie stosowali prezrerwatywy w celach antykoncepcyjnych a nie dla jaj;)

Gość marzenie zimowe
mówię o historii sprzed 30 lat. Historii mojej naiwności i czyjejś perfidii. Wtręty o niepokalanym poczęciu są hm... podłe:(

Gość helga33333
Prowo jak byk :D

Gość nabijacie sie z
oj faceci tak czesto robia, kobiety z reszta tez. dziecko zwiazuje na lata, w mniejszym lub wiekszym stopniu.... autorka ma opcje z poddanstwem w imie szczesliwej rodziny aborcje zycie samotnej matki

Gość facet robi dzieciaka i wieje..
" marzenie zimowe idiotki. Oby wam się nie zdarzyło Pewnie, że byłam dziecinna-czyt:głupia. Facet o 10 lat starszy układał życie swoje i moje, bo ufałam" czyli to wina wieku, a nie internetu.

Gość 4rfdsggdsddsssddsddddfssdsdsdd
a ja jak "zlapalam" mojego faceta na dziecko to powiedzial mi ze albo usune i bedzie ze mna dalej kontynuujac zwiazek albo zniknie ze go nie znajde . dobre nie.

Gość do zimowego marzenia
jesli Ty uwazasz, ze stosunek przerwywany to to samo co sex z guma to gratuluje ci wiedzy :o TEMAT JEST SLABA PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!