Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona nauczycielka

Opiszę wam swój dzień pracy i możecie mi jechać

Polecane posty

Nie mam już siły i muszę się gdzieś wygadać. Wiem, że zaraz mi pojedziecie, ale mam to gdzieś. A więc, mój dzień pracy zaczął się przed godziną 7 rano - trzeba było iść do świetlicy i odpracować dodatkową godzinę karcianą, potem 7 lekcji do 14. 20, a po lekcjach nawet nie było czasu iść do domu, bo o 14.30 zebranie rady, które trwało do 16.30. Wróciłam do domu o 17 i musiałam przygotować się na jutrzejsze zajęcia, kiedy to mam lekcje gdzie są połączone 3 klasy (1, 2 i 3), z których każda jest oczywiście na innym poziomie, ale muszą uczyć się razem, bo ktoś postanowił sobie, że zaoszczędzi trochę na oświacie. O 20.20 skończyłam przygotowanie na jutro... tak, tak, zajęło mi to tyle czasu, bo dzieci nie mają jeszcze książek (rodzice nie kupili) a przeciez trzeba ich czymś zająć. I możecie i teraz jechać, ale nie pieprzcie, że nauczyciele nic nie robią i że mają tylko 18 godzin. Te godziny to fikcja i nie zrozumie tego ten, kto nie ma zielonego pojęcia o pracy w szkole...

Gość macius z kranu
Ty nierobie przypominam Ci że miałaś dwa miesiące wakacji za które podatnicy zapłacili. Więc zamknij paszczę i się ciesz, że masz robotę darmozjadzie. Co za tupet!

Gość wydaje mi sie czy jesteś
strażakiem ? :classic_cool:

macius a ty umiesz czytac dziecko???

Gość lubiewo
trzeba bylo zostac na uniwerku.

Gość macius z kranu
Nie jestem Twoim dzieckiem. Moja mama w odróżnieniu od Ciebie ma ciężką pracę i społeczeństwo jej nie utrzymuje. Może to dla Ciebie dziwne, ale ludzie pracują i nie narzekają jak nauczyciele, którym wiecznie czegoś brak. Nie podoba mi się Twój nauczycielski ton możesz się tak zwracać do swoich pociech które tak samo jak Ty żyją z pieniędzy podatników.

macius dobrze pisze:) dopiero byly wakacje nauczycielko:) wolne sie skonczylo-tak jak mowicie do swoich uczni;)

Gość dziwny lęk
Trochę przesadzacie z najeżdżaniem na autorkę. Ktoś przecież musi zająć się nauczaniem i mi wcale nie przeszkadza to, że żyją z pieniędzy podatników. Poza tym każdy narzeka więc dlaczego nauczyciele też nie mogą? Myślę, że jest to bardzo niewdzięczna praca. Z drugiej strony nikt nie ma łatwo. Nawet ci biedni uczniowie z 1 klasy podstawówki, którzy noszą plecaki 2x cięższe od nich i są codziennie zasypywani mnóstwem zajęć domowych.