Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieszanka chińska

Nie sprzedaję seksu

Polecane posty

Gość Mieszanka chińska

Cześć dziewczyny. Jako z racji, że lubicie szczerość, pozwolę sobie takim być, i aby nie owijać w bawełnę. Wobec powyższego mam 27 lat jestem ponownie stanu kawalerskiego i szukam fajnej laski, z którą można pogadać i nie tylko, ale.. powinna ona mieć otwartą, optymistyczną osobowość, pochodzić, lub bywać jak kto woli z Krakowa, nie być przygłupem, a atrakcyjną kobietą z fajną pupą ( nie będę ukrywał, że ten element kobiecego ciała najbardziej mi się podoba ), z którą można porozmawiać od serca i do bólu. W perspektywie chciałbym, abyś została bliską memu sercu osobą, partnerką życiową i namiętną kochanką. Generalnie kobietą, która wie, czego chce od życia. W zamian oferuję to samo, a może i więcej. Mam obecnie dużo wolnego czasu popołudniami po pracy, więc chętnie podejmę się rozmowy na każdy temat. Jestem na gg 26548742. Jedna ważna rzecz: nie jestem Johny Deepem i nie sprzedaję seksu.

Gość gdzie jest kszysz?
a nie może być chłopiec? :P

Gość lisiczkapiękna
co to znaczy, że jesteś ponownie wolny? Masz dzieci, jesteś rozwodnikiem?

Gość Mieszanka chińska
Powiedzmy, że miałem kiedyś narzeczoną, ale już nie mam. I więcej na ten temat już nie rozmawiam.

Gość gdzie jest kszysz?
niech jeszcze napisze czy jest dziewicem :P

Gość gdzie jest kszysz?
nic nie pisze, bo pewnie żona jest w pobliżu :P

Gość Mieszanka chińska
Tyle tu samotnych Pań, niezadowolonych ze swojego związku, życia, a jak przychodzi co do czego i mają szansę spotkać miłość swojego życia to się okazuje, że po prostu nie mają jaj i życie cierpiętnicy im odpowiada ponad wszystko.

Gość Mieszanka chińska
Wytłumaczę to bardziej dosadnie. Jeżeli nie spotkałyście do tej pory faceta, który potrafił by was tak wymasować, żeby wasz poziom oksytocyny wzrósł do nieosiągniętego jeszcze poziomu, jeżeli nie doświadczyłyście porządnego orgazmu z wytryskiem, to być może wiem jak sprawić, żeby kobieta odkryła nawet sama przed sobą własną fizyczność, która była dla niej do tej pory tylko zagadką-marzeniem,więc to oto jestem.

Gość lisiczkapiękna
no a ta woja narzeczona nie doceniła tych masaży? To chyba nie jesteś aż tak dobry..:P

Gość Mieszanka chińska
Doceniła, ale ja nie doceniłem jej.

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7 ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl