Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzciemiprrosze

Czy możliwe że jestem aseksualna ? Chłopak mi nie dogadza

Polecane posty

Gość poradzciemiprrosze

Zacznijmy od tego że nie uprawiam seksu. Ale od niedawna zaczeliśmy się z chłopakiem pieścić. No i ja robie mu dobrze reką i mu to wystarcza bo zaraz jest tak podniecony że mu staje. Gorzej z tym , że gdy on mnie tam dotyka lub po piersiach , po brzuchu to mnie to wogule nie podnieca :( tylko czasami jak siedze mu na kolanach i czuje jego przydodzenie to trochę mi dobrze ...boję się bo powideziałam to mu , pewnie sięzasmucił ale powiedzial ,, nie martw sie znajdziemy miejsca w ktorych moj dotyk sie podnieca '' :(

nie, to niemozliwe. :O facet nie wie co i jak, ot co. a tym, ze go dotknelas i sie podjaral, to sie nie ciesz, bo kazdy normalny tak ma. :P

Gość poradzciemiprrosze
serio pytam

Gość poradzciemiprrosze
ale on był w związku 2 letnim to chyba wie co i jak ? znaczy .. jak mnie dotyka to faktycznie troche dziwnie mu to idzie to siętak robi że jednym palcem ; / boże nie wiem co jest

Gość gdzie jest kszysz?
a może kręcą Cię koleżanki? :P

Gość poradzciemiprrosze
nie , napewno nie krecą mnie koleżanki

Gość poradzciemiprrosze
ogólnie to mój 1 partner ,jestem dziewicą ale czasami jak się przytulam nawet na pozegnanie z innym to mi jest przyjemnie mozliwe ze miedzy nami wygaslo , to moze byc przyczyną ?

nie,on cie po prostu nigdy nie kręcił chodzi w różowej koszulce z podniesionym kołnierzykiem? proponuje wymienić na jakiegoś zarośniętego draba.inaczej za rok tu napiszesz "nigdy nie miałam orgazmu"

Gość stopkanadi
ile trwa wasz związek? masturbujesz się? pocałunki z nim sprawiają ci przyjemność? w jaki sposób on cię pieści?