Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka1234545678

Jak okazać chłopakowi zainteresowanie?

Polecane posty

Gość olka1234545678

Otóż jest pewien chłopak, wydaje mi się że jest między nami jakaś chemia, ale cóż chce to jeszcze sprawdzić. Jutro jest impreza na której będziemy i jest możliwość rozmowy. Ale nie wiem starać się i usiąść gdzieś w pobliżu niego aby nawiązać jakąś rozmowę, czy raczej podejść do swoich znajomych i dać wykazać się jemu? Mam taki problem, że czasami wydaje się taką dominującą babą, co wynika z mojej nieśmiałości, czy jest na to jakaś rada? Mam mętlik w głowie, nie wiem na co postawić - czy pokazać swoją przebojową naturę czy raczej trochę się stonować? Przepraszam, pewnie większości kobietkom tutaj wydaje się to błahe, ale proszę o wyrozumiałość;)

Gość lisiczkapiękna
bądż sobą. Nie narzucaj się i zachowuj normalnie. Uśmiech zawsze się przyda:)

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7 ZŁ. - OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl

Mam taki problem, że czasami wydaje się taką dominującą babą, co wynika z mojej nieśmiałości," czy pokazać swoją przebojową naturę " dominująca ale nieśmiała wstydliwa ale przebojowa :D dowcip dnia :D