Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnyjesttenświat........

50-letni prawiczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Przeklejam z poprzedniego topiku, bo prawie nikt się nie wypowiedział :( Ma 50 lat. Do tej pory NIGDY nie uprawiał seksu! Czasem, ale bardzo rzadko, masturbował się. Od roku współżyje, ale: -ochotę ma raz na parę dni -jak już ma ochotę, to mu rzadko staje, czasem po chwili stosunku mięknie i jest po wszystkim -jeśli mu nie opadnie, to stosunek trwa najdłużej pół minuty. Moim zdaniem zrobił sobie krzywdę, że tyle lat nie współżył - to tak, jakby ktoś nie pisał przez pół wieku prawą ręką i teraz próbował się nauczyć - nieużywane obumiera On twierdzi, że wyrobił sobie złe nawyki masturbacją - ale jaką masturbacją, jak to się zdarzało bardzo rzadko? Czy ten facet będzie mógł jeszcze kiedyś normalnie współżyć?

??????????????????????????

Gość 123456Xx-
Ojtamojtam, tylko sex i sex, ludzie pogadajcie o literaturze i sztuce, chodźcie na koncerty i wernisaże, przyjdzie z czasem :)

Gość taka zasad
nieuzywane czlonki zanikaja ..

Gość Trzydziestotrzyletni prawiczek
Aj tam to jeszcze nie jest tak źle.

Gość lysyhuj
Ja stracilem w wieku 23 lat :) Ale do tej pory nie potrafie sie odnalesc z kobietami. Jestem z jedna cudowna o kilka lat sraszą co ma 2 dzieci. Dla mnie kobieta z dziecmi to porazka, ale kocham ją.

Gość eeeeeeeeee tam
ja tam prawiczkiem byłem do 22go roku życia. Tak to trzepałem po 3 razy dziennie, a teraz seks pierwsza klasa. Masturbacją nie można niczego zepsuć. Tylko kler wciska taką ciemnotę na spowiedziach biednym koniobijcom.

Gość masażystka trupów
czemu porażka? to po co jesteś z nią? jak się męczysz jakiś dziwny jesteś

Gość miła i sympatyczna 40tka
trudno powiedzieć co Ci doradzić... nie będę robił sobie jaj, i doradzę. nie zniechęcaj się, może na grę wstępną na początek wspaniały okaże się seks oralny? może kilka pierwszych razy skończysz w jej buzi. tak żeby się przyzwyczaić że czas Kasi Rączkowskiej minął. później ona może stawiać go na baczność oralnie, Ty zaś przechodź do rzeczy. nie przejmuj się że krótko potrwa, ciupciaj szybko i rytmicznie nawet jeśli miałoby to potrwać pół minuty. przyzwyczaisz się do tego, chwycisz kilka wspomnień które nie pozwolą mu opaść. z biegiem czasu i stosunek się wydłuży, a i nie będzie trzeba stawiać go oralnie bo na jej widok sam będzie brykał. głowa do góry, tylko pamiętaj nie trzep się po kryjomu. chce Ci się - powiedz jej.

"Moim zdaniem zrobił sobie krzywdę, że tyle lat nie współżył" Ojej, na pewno dziewczyny się za nim uganiały a on ich nie chciał głuptasek :D

Gość jan55
tez jestem prawiczkiem i mam 55 lat

Gość gość
mam 51 lat i nigdy z babą jeno bardzo dużo waliłem konia