Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ciemny braz farbowane

kupilam farbe kasztanowy braz ciekawe jak wyjdzie

Polecane posty

az sie boje :( i nie wiem czy powinnam zafarbowac by pozniej nie farbowac poraz drugi :D a mialam juz sprawdzona mokke w rece ale ja nie , kupialam loreal kasztanowy braz num 5.25 i sama nie wiem co zrobic :( nie chce zeby jakis dupiaty wyszedl np taki brzydki ziemiany braz farbowal ktos na ciemny braz (nie az tak ciemny jak czarny) na kasztanowy braz ?

Gość ghttrytruy
pewnie wyjdzie czarny:)

Gość sugarbabyyyyy
ja farbowalam niedawno na opalizujacy kasztan z loreala . Moja sprawdzona farba:)

czarny ? :(nawet gdyby wyszedl ciemnawy to bylo by dobrze boje sie tego by nie wyszedl np jakis tam sraczkowaty braz etc... :O :D

8 [zgłoś do usunięcia] sugarbabyyyyy ja farbowalam niedawno na opalizujacy kasztan z loreala . Moja sprawdzona farba a twoj kolor wyjsciowy to jaki byl ? i czy rowniez farbowany :classic_cool: piszcie kolory wasze wyjsciowe i jak sobie ta farba radzi z odrostami maluskimi :) raz zafarbowalam loreal kolor brazylia czy cos w tym stylu to taki brzydki ziemiany sraczkowaty braz wyszedl ze teraz sie az boje :classic_cool:

Gość sugarbabyyyyy
moj kolor wyjsciowy to byly pasemka zrobione rozjasniaczem. Pokryla w 100%:)

47 [zgłoś do usunięcia] ghttrytruy pewnie wyjdzie czarny czemu myslisz ze czarny wyjdzie :classic_cool: ?

Gość ghttrytruy
ja farbowałam dokładnie tą farbą i wyszedł mi prawie czarny, bo naturalnie mam też brąz, a potem mi ktoś powiedział że powinno się malować farbą o ton jaśniejszą od tego koloru który chce się mieć:) i u mnie się to sprawdza

3:52 [zgłoś do usunięcia] sugarbabyyyyy moj kolor wyjsciowy to byly pasemka zrobione rozjasniaczem. Pokryla w 100% acha :) czyli wiec ty mialas jasne wlosy , hmmm a ten opalizujacy to raczej rowniez cos z jasnych kolorow looknelam na google :classic_cool: tak sie boje :D ale zaryzykuje i zafarbie najpierw pol grzywki albo kilka pasm hehe

ghttrytruy ja farbowałam dokładnie tą farbą i wyszedł mi prawie czarny, bo naturalnie mam też brąz, a potem mi ktoś powiedział że powinno się malować farbą o ton jaśniejszą od tego koloru który chce się mieć i u mnie się to sprawdza wiesz zle by nie bylo hehe gdyby ciemne wyszly naturalne rowniez ciemne mam , ale na pudelku zdaje sie byc jasniejsze od moich teraz farbowanych :) czy jestes pewna ze mialas farbe loreal recital preference num 5.25 kasztaniwy braz ? :classic_cool: i wiecej nie mecze :D bo jak ciemne maja wyjsc to ok , gorzej jak jakis sraczkowaty braz :D

i dzieki dziewczyny za wpisy :D o tak poznej godzinie i zainteresowaniem moim tym tematem ;)

Gość sugarbabyyyyy
na pudelku jest zupelnie inny kolor. Z tylu jest pokazane jak wyjda. Na poczatku wychodza ciemne ale z kazdym myciem sa coraz jasniejsze:) jak dla mnie bomba

Gość ghttrytruy
numerku nie powiem , ale kasztanowy brąz to był:) ale myslę że spokojnie możesz nią pofarbować, raczej żadna sraczka:classic_cool: ci nie wyjdzie;)

jop kochana :classic_cool: u mnie pisze ze jak kolor ciemny braz badz czarny to wyjdzie ciemniejszy ale ja sie nadal boje tej sraczkowatosci bo przy koncach mam troche ciemniejsze a tak to ciemny braz troche jasniejszy od koncowek :D no ale pomaluje na wszelki wypadek tylko jedno grube pasmo i zobacze efekt ;)

choc pamietam dawno dawno temu pofarbowalam sobie wlosy na kasztan i wyszedl fakt prawie czarny ale taki sliczny kolor :D zaryzukuje jutro ale tylko "albo grzywke albo grube pasmo " jop :classic_cool: dzieki wam kochane ;) ❤️

Gość ghttrytruy
no ja poniektórych perypetiach z farbami też zawsze teraz maluję jedno pasmo najpierw gdzieś tam od spodu włosów w razie w;)

ehhh co ja juz przezylam :D hehehe masakra jednym slowem :P wiec teraz grzecznie jedno pasmo pofarbuje i zobacze co i jak :classic_cool: