Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......to ja

prosze pomozcie chrzakanie!!!!

Polecane posty

Gość gość
Refluks lub zatoki . Ja zagladalam latarka do gardla i zobaczylam co spływa: zielone gluty

Gość gość
Ja lecze alergie a chrzakanie jak bylo tak jest: od dziecka. Przyczyna jest ciagle podraznienie zatok :)

Gość Nina167
Jeśli chodzi o chrząkanie to jest bardzo powszechny temat , tak myślę ponieważ w ostatnim czasie zwracam na to uwagę , gdyż mój przyjaciel też miał ten problem , zaznaczam miał .pozdrawiam chrząkających

Gość gość
Moja siostra po każdym przeziębieniu zaczyna chrząkać i trwa to ok 2-3 miesięcy, więc w sezonie jesienno-zimowym chrząka prawie cały czas. Jest to potwornie irytujące, bo w początkowej fazie chrząkanie jest co 1-2 sekundy!!! Po 5 minutach można oszaleć!!!! Nic nie pomaga, ale zauważyłam, że jak coś robi to wtedy jej ustaje np. zajmie się szyciem, gotowaniem itp. Gdy ogląda tv to chrząka non stop. Od dziecka ma problemy z górnymi drogami oddechowymi i z gardłem i wciąż miała jakieś dolegliwości, więc podejrzenia nerwicy nie do końca są trafione. Jeśli ktoś ma na to sposób to proszę o pomoc, bo sama mam już nerwicę jak z nią jestem!!!

Gość Gość

Jak masz dzieci to jednak warto w inhalator zainwestować i w spory zapas soli fizjologicznej. Ktoś kaszlnie raz, czy drugi i już warto używać sprzętu. Pomoże na 100%. Przekonałam się o tym. W granicach 200 złotych masz inhalatory już praktycznie światowej klasy teraz, chociażby https://novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja, duża dostępność na razie, ale różnie z tym bywa.