Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka-katoliczka

USUNIĘTO KRZYŻ POD PAŁACEM!!!!

Polecane posty

Gość Polka-katoliczka

to skandal, kto to zrobił, gdzie jest krzyż!!!!!

Gość no w koncu ktos
pomyslal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zaloze sie ze mochery sie zleca i beda nowy stawiac dzisiaj.Masakra jakas,jakby juz w tej durnej Polsce innych klopotow nie bylo.Mieszkam za granica i wstyd mi za to z jakiego kraju pochodze tylko gdzie ciemnota i zacofanie !!!!!!wstydzili byscie sie wielcy katolicy organizowac pielgrzymki z calego kraju pod krzyz w warszawie,jakby co najmniej oni tam zgineli.Lepiej zorganizujcie wyjazdy pomocy powodzianom!!!!!!!!!!!!!ale tego to sie nikomu nie chce,lepiej pojsc przed palac i klac jak szewc a potem puszczaja to tutaj i smieja sie z was wy pseudo katolicy,wielcy obroncy ale nie tego co trzeba.

Co za naród. Wystarczy na chwilę spuścić coś z oka, a od razu ukradną :-o

Szkoda że z powodzi nie zrobili takiego halo jak z tego krzyża. Ludzie nie mają do dziś domów a w telewizji tylko krzyż i krzyż od miesiąca. Paranoja w tym kraju

Gość no w koncu ktos
dokladnie!!!!!!!!!!zima idzie a dziesiatki ludzi nie ma gdzie spac,nie maja wody,ubran,nicccccc a w tel nic tylko o pseudo katolikach pod krzyzem.Jeszcze miesiac temu mnie to smieszylo ale teraz to juz sie stalo zalosne.Zastanawiam sie po co wogole telwizja transmituje codziennie wiadomosci spod krzyza,zamiast olac to i zajac sie czyms wazniejszym,a zwlaszcza powodzianami.

nawet podczas powodzi było więcej informacji o krzyżu niż o powodziach. Mój mąż woził dary dla powodzian to widział co się tam działo a nawet 1/10 z tego nie pokazali bo ten krzyż to numer 1

Gość Beatka z kwiatka
Krzyż pewnie zabrali krzyżacy.