Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaktusowata

czy wasze dzieci tez boja sie nowosci - obcych ludzi i miejsc

Polecane posty

witam mam trzy miesiecznego syna i zauwazyłam ze zaczoł bac sie nowych miejsc i obcych ludzi. powiem szczerze jestem przerazona i boje sie co bedzie dalej :( wczoraj bylismy na szczepieniu i pani doktor nawet nie mogła zbadac małego bo tak sie darł :( szkoda mi go i nie wiem jak mu pomuc czy to mija kiedys czy juz zawsze tak bedzie? kiedys pojechalismy tez do babci i pierwsze 15 min było oki a pozniej taki wrzask ze szok , sytuacja powtarzała sie w innych miejscach , to samo jest jak nachyli sie nad nim buzia która nie bardzo jeszcze pamieta :( czy ktos tez tak miał ? jak sobie z tym radzic? i kiedy to mija?

Gość luiza21
Może do tej pory był tylko w Twoim gronie i teraz go przeraża większa ilośc osób,a u lekarza to normalne że takie dzieci płaczą.

Gość minie, kiedys minie
na pewno.... mojemu dziecku tez zaczela sie taka histeria na nowe twarze i miejsca, wprawdzie ciut pozniej, trwala do jakis 2 lat :-O tak naprawde przelomem, ktry go z tego jakby wyleczyl, byl wyjazd na Mazury, tam sie otworzyl na innych ludzi, przeszedl niesamowita metamorfoze. mial wtedy 2 lata i 3 miechy...

anka szklanka pur blanka odwal sie od mojej ortografii -jestem dyslektykiem :P minie, kiedys minie troszke mnie wystraszyłas:( a jak sobie z tym radziłas?