Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

KROPLE VIGANTOL WYCOFANE!

Polecane posty

Dziewczyny nie uzywajcie tych kropli i zamienicie je na inne bo sa jakies skazone!

w przeciwienstwie do was mam jakies inne zycie niz tylko siedzenie na kafeterii tepa strzalo! Uslyszlalam w DD TVN wiec pisze ! Ja pierdziele czlowiek chce pomoc a tu jak zwykle potrafia tylko dolowac

Gość mamaZ
niby wiadomo i co ?? idę wczoraj do apteki , żeby pani poleciła mi coś innego bo akurat dostałam z tej felernej partii a pani mówi że po co , skoro dziecko już tyle wypiło , to już mu raczej nie zaszkodzi :/

dacie dziewczynie spokój?! Chciała coś powiedzieć, a wariatki zaraz się czepiły... Czytałam kilka wypowiedzi OlciCK i ani razu nie było to ani nic głupiego ani obraźliwego, także innym polecam się zastanowić nad soba

dacie dziewczynie spokój?! Chciała coś powiedzieć, a wariatki zaraz się czepiły... Czytałam kilka wypowiedzi OlciCK i ani razu nie było to ani nic głupiego ani obraźliwego, także innym polecam się zastanowić nad soba

Anka szklanka idz pierdolnij sobie baranka o ścianę :( jak można być taką suką!

Gość afrodytAsia
aż ze strachu zadzwoniłam do producenta. Uspokoił mnie, że nie powinno to zaszkodzić dziecku. Ponadto zadużo szumu robią media nie podając pełnej treści wiadomości - Tylko osiem sztuk było zanieczyszczonych i to na terenie Niemiec. Zanieczyszczenie to wdało sie poprzez gumowy zakraplacz. Guma weszła w reakcję z lekiem. Prawdopodobnie od złego przechowywania- na słońcu stało. W razie czego zawsze można z dzieckiem póść do lekarza na badanie.