Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdażyło się

dziurawa prezerwatywa

Polecane posty

Gość zdażyło się

dzień dobry. pisze do was z pytaniem czy przy małej dziurce w gumce mogło dojść do zapłodnienia. wczoraj miałam taką sytuaje z chłopakiem że się kochaliśmy i jak doszedł to wydawało mu się że spermy troche wyciekło, ale ja stwierdziłam że to na pewno mój śluz, ale rano gdy poszedł do pracy wzięłam tą prezerwatywę i fakycznie na czubeczku jest mała dziurka przez którą kapie sperma po naciągnięciu. narazie zbytnio się nie przejmuje bo co tam mała dziureczka ale jeżeli faktycznie mogło dojść do zapłodnienia musze wiedzieć czy iść do gina. za każdą porade z góry dziękuje.

Gość ależ możecie być
chyba sobie żartujesz :O

Gość zdażyło się
nie, nie żartuje:D

Gość zdażyło się
jak kondon pęknie to się to czuje, wiem bo miałam takie sytacje z moim facetem, ale zawsze wyjmował nakładaliśmy nową a z dziurką hmm.,. to już inna bajka.

niewazne czy mała dziurka czy duża, plemnik przez nią przejdzie :D na Twoim miejscu zaczęłabym sie przejmowac :D

Gość zdażyło się
niektóre pary staraja się tygodniami żeby kobita miała zajść i idą na całość dlatego hmm troszke to dziwne żeby zajśc przez dziurke...

tak, ale wiadomo od dawna, że jak ktoś się stara ma problemy, a jak nie chce łatwo się udaje :)

dobra, jak nie chcesz sie denerwowac to sie nie denerwuj. tez jakies wyjscie :) tylko nie pytaj za miesiac dlaczego spóźnia ci sie okres jakby co :P a czy w prezerwatywie jest dziurka, czy pęknięcie po całości - to juz wszystko jedno. prezerwatywa ma być CAŁA. bez ŻADNYCH uszkodzen. jak ma nawet mikroskopiją dziurkę to juz nie chroni.

Gość zdażyło sie
no bez kitu to jest bardzo dziwne że nie pękła do końca!!! nawet jak ją naciągnęłam dzisiaj!! gdyby mnie to nie zdziwiło to bym ie pisała i się nie dowiadywała co i jak

Dziewczyno ile Ty masz lat, że takie rzeczy wygadujesz? Chyba sama nie wierzysz w to co mówisz. Przez taką dziurkę przeleci mnóstwo plemników, przecież one są o wiele mniejsze, MIKROSKOPiJNE!!! Wróć sie do szkoły i życzę szczęśliwych 9 miesięcy, bo jeśli trafiłaś w dni płodne to już możemy Ci gratulować! :D

Gość zdażyło sie
nie będę się przejmować, jak będę mamusią to plakać nie będe, mój facet też nie. kurcze a kupiliśmy sobie te prezerwatywy żeby było jakoś inaczej bo zawsze uprawialiśmy sex przerywany:D

Gość zdażyło sie
o nie nie nie... jak ma być dzidzia to będzie, choć dalej myśle że szanse są marne

Gość zdażyło sie
nigdy nie lubiłam biologii:D

Gość zdażyło sie
nie no dziewczyny nie róbcie sobie jaj;]

Gość zdażyło sie
29 powinnam dostać @. znajde ten temat i na pewno pochwale się jaki był rezultat małej dziurki, może nie tyle żeby potwierdzić moją racje albo waszą ale dziewczyny z podobnym problemem będą miały odpowiedź na prawdziwym przypadku:D

Gość zdażyło sie
ja z partnerem myśleliśmy już o małym bobasku, tylko w nieco dalszej przyszłości bo chciałam dokończyć szkołe, ale jako że to szkoła dla dorosłych dam sobie rade;]

Gość zdażyło sie
a myslicie że jak on spuścił się mój odbyt to mogę od tego zajść w ciążę??

Gość zdażyło sie
pani która podpisała się moim nickiem ma bardzo wyostrzone poczucie humoru!! haha gratuluje inteligencji.

Gość zdażyło sie
i tak w ogóle to nie w odbyt tylko do ust!!!

Gość emeryk44
A niezależnie od tematu wątku przydałoby się zajrzeć od czasu do czasu do słownika ortograficznego...

Gość dsfsdffsd
e gadacie.. nam sie calkiem rozerwal na pol i nie czulismy , zauwazylismyprzy zmianie pozycji

Gość zdażyło sie
dsfsdffsd- ja czułam, jak się kochasz z facetem bez gumki jest o niebo przyjemniej niż e gumce, a największą różnicę czuje facet:)

dziwna kobieta z Ciebie - mówisz, żebyśmy nie robiły sobie jaj, a zaraz, że myslałaś o dziecku - pogubiłam się. Twoja wola, jak chcesz spokojnie czekać do 29 to ok. Ja, gdybym miała taką sytuację a nie byłabym gotowa na dziecko, poszłabym do gina po wczesnoporonne tabletki i tyle, zwłaszcza, że masz jeszcze 48h ponad. Jeśli było to oczywiście wczoraj.

Gość zdażyło sie
haha właśnie obliczałam sobie dni płodne i... miałam dni płodne;] no nic zobaczymy co się z tego wykluje;] dziękuje za przyłączenie się do rozmowy:)

Gość dsfsdffsd
ja od czesu gdy pekl nam 4 kondom uprawiam seks przerywany czyli juz jakis rok... wczesniej byly tabletki anty