Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdażyło się

dziurawa prezerwatywa

Polecane posty

Gość zdażyło sie
o kruszynko. jaja by były gdyby akurat mnie to spotkało zeby przez 2 czy 3 krople zajść. znam tyle kobiet które chcą zajść i nie mogą, wystarczy w śród tematów popatrzeć "staram się o roku, starania, poroniła" bla bla. dla tego to by było dla mnie śmieszne, ale natomiast jakbym faktycznie miała dzidzie to jak dla mnie cud bo dziecka w inny sposób nie można nazwać.

ale co przed 2-3 krople, wystarczy jeden zdolny plemnik i juz masz co trzeba :D a w jednej porcji nasienia jest ich standardowo 4-6 milionów. wiec w takiej kropelce wbrew pozorom tez nielicho :P ale jak sie ciąży nei boisz to git.

Gość a gdzie kupiłas tą prezerwatyw
???? Kiedys były akcje z paniami z kiosku ruchu , które nagminie przekłuwały prezerwatywy Ale w aptece powinno byc ok Ale co prawda to prawda, prezerwatywa ma być cała , nie uszkodzona , wtedy jest skuteczna

Gość ertyuixcxcxc
Nigdy się nie spotkałam z sytuacją, że mimo małej dziurki kondom się nie zsunął czy pękł całkowicie. My tez z Mężem zaliczyliśmy kilka sytuacji, ze pękła guma czy zsunęła się ale wtedy od razu cała była uszkodzona i można to było wyczuć.

skuteczna albo i nie :D:D:D prezerwatywa daje jak dobrze pamiętam tylko 60% pewności więc nawet przy całej można zajść bo ona jest z lateksu który w swojej strukturze ma mikroskopijne pory kilka razy większe niż plemnik :P

mami82 - bzdury piszesz, doucz się trochę, tak samo gada moja teściowa która ma 59 lat

Gość rottana
może takie kondony były za komuny:D

Gość rottana
a o wspaniałych paniach też z kiosków też słyszałam:d może dbały o populacje ludzi:D:D

Gość rottana
po cholere kondony które przepuszczają plemniki:D to że prezerwatywa to nie 100% pewności to każdy wie ale według tego co mówisz co 2 kobita używająca prezerwatywy była by w ciąży:D

Gość a gdzie kupiłas tą prezerwatyw
ja sie kłócic nie bede , ale mysle mimi ,ze przesadziłas z procentami , bo według ciebie 40 par na 100 zachodzi w ciąze podczas stosowania prezerwatyw Według wskaznika Pearl'a przy skrupulatnym stosowaniu prezerwatywy w ciągu roku na 100 par zachodzi w ciąze 3-4 , natomiast przy mniej uwaznym na 100 par 14 ( w skali roku ) Ty podałaś chyba procenty bez stosowania antykoncepcji Oczywiscie ja nie jestem fachowcem , przytoczyłam tylko dane , oczywiscie wskaznik pearla tez moze sie mylic , ale mysle , ze troche przesadziłas podajac procenty

Gość rottana
mami bardzo przesadziła;] a co do autorki ja myśle że nie musisz się martwić;] małe prawdopodobieństwo żebyś akurat zaszła;]

Gość rottana
to co wstawiła karola dowodzi że mami musi zmienić swoje poglądy na temat prezerwatyw. miała minimalną racje:D

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
wspolczuje :-O jesli to plodne to na bank jestes w ciazy... jesli tak to zasowaj po wyprawke a jesli nie chcesz klopotu to po wyborcza i szukaj milych ginekologow ktorzy "wywoluja miesiaczke":D

Gość zdażyło się
nie no jak ty tak możesz mówić;/

Gość vgfggh
a ja tam właśnie zaszłam przez taką wpadkę i jestem teraz szczęśliwa mamą półrocznej Julci;] powodzenia:)

Gość dubi dubi
a powiedziałaś już o tym swojemu facetowi?

Gość rottana
ja bym nie powiedziała:D chyba że @ nie przyjdzie. facet im mniej wie tym lepiej śpi:D::D

Gość zdażyło się
odpowiedź dla wszystkich pań- dziurawa gumka nie musi oznaczać ciąży!!!! minęły 2 miechy i cisza okres mam tak jak powinnam. maleństwa nie będzie.

okres nie zawsze oznacza brak ciąży ;) moja znajoma do 4tego miesiąca miała regularne krwawienia :P