Gość mĘŻATKA_ Napisano Wrzesień 16, 2010 W firmie, która mieści się obok mojej poznałam fantastycznego faceta. Zaczęło się od wspólnych wyjść na papierosa, z czasem umówiliśmy się w większej grupie znajomych z pracy na drinka, którego skończyliśmy sami w moim domu (ot zwykłe spotkanie - bez żadnych łóżkowych spraw, czy coś w tym rodzaju). Z czasem zaczęliśmy spotykać się coraz cześciej, umawiać się tylko we dwoje po pracy, rozmawiać przez telfon, sms-y itd. Nigdy między między nami do niczego nie doszło. Jednakże, gdy się widujemy, on ciągle mi patrzy głęboko w oczy, słucha uważnie co mówię, jest zainteresowany tym. Czasami chwyci mnie za rękę, na dowidzenia zaczął żegnać się ze mną przez całusa w policzek itp. Teraz sama nie wiem co mam o tym myśleć?? Czy interesuje go coś więcej?? Czy chce się tylko przyjaźnić?? Po czym to poznać ??? Dodam tylko, że jestem mężatką, której się nie układa życie rodzinne i mam małą córeczkę. Może obawia się do mnie zbliżyć właśnie dlatego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach