Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studiująca Mama

JESTEM MAMĄ PO RAZ PIERWSZY!

Polecane posty

Gość Studiująca Mama

Witam Wszystkie mamy! Piszę tu w sprawie bardzo ważnej dla mnie. Otóż jestem mamą pierwszy raz i potrzebuję pomocy innych młodych mam w pisaniu pracy mgr:) Jakiś czas temu pisałam już tutaj o tym (i dziękuję wszystkim mamom, które już mi pomogły). Potrzebuję pomocy w badaniu ankietowym na temat zależności aktywności fizycznej a przebiegiem porodu. Jeśli któraś Pani będzie chętna mi pomóc i zechce wypełnić kwestionariusz, to proszę o kontakt pod nr gg 7932468. Ankiety wyślę na maila:)

Gość Studiująca Mama
Mamyyyy....help

Gość Falcon M
do roboty!🖐️

A co tu kogo obchodzi, czy jesteś mama czy nie i czy po raz pierwszy czy dziesiąty. Mamy ciebie i twoje dziecko w dupie, a ty myślisz tępa maniuro, że jeszcze mamy ci pomagac w pracy mgr hahahahaha. Puściłaś sie w akademiku, to niech tatuś dziecka ci pomaga (o ile wiesz w ogóle kto nim jest).

Gość PPPPPPOOOOII
a skąd jesteś?? autorko.

Gość lopae
a na jaki temat? na temat ruchania może?:classic_cool:🖐️

Gość Studiująca Mama
mąż mi nie pomoże, bo jest czarnoskórym z Gabonu. poza tym cały dzień pracuje w wesołym miasteczku przy karuzeli, a później dorabia trzepaniem dywanów

Gość Studiująca Mama
Niezainteresowanym i podszywaczom dziękuję - wasze wypowiedzi nie są nikomu potrzebne.

Gość merllllinnn
Ja pomogę,mam 4 miesięcznego synka i też piszę pracę ale licencjacką;)

Gość żal mi wassss
kurna jak nie chcecioe pomagac jedna z drugą to wara stąd ja bym bardzo chętnie pomogła ale jestem dopiero w ciąży, w pierwszej:)

Gość Mama jednego babasa
Studiujaca a moze jakis inny kontakt? bo gg nie chce mi sie instalowac amoge ankiete wypelnic...

Gość nuuuuuuuuda
Ja też w ciąży pierwszej, więc też nie pomogę, ale w przyszłości jakbyś potrzebowała to wal;P P.S. żal tych tępych wypowiedzi róznych tam buntowniczek itp, a już podszyw z czarnoskórym ojcem z Gabonu 💤 było sto razy, zmień płytę

Gość Antis
Drogie Mamy i Drodzy Tatusiowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)