Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

life tastes great!

czy waszym zdaniem jestem dziwna?

Polecane posty

-w październiku skończę 19 lat -nienawidzę dyskotek i nigdy na takowej nie byłam -nigdy się nie malowałam -nigdy nie byłam u kosmetyczki -mam gdzieś jak się ubieram (mama kupuje mi ciuchy -wszystko mi jedno, co kupi) -nigdy się nie całowałam, a już tym bardziej nie uprawiałam seksu -baaardzo niewiele rzeczy mnie w ogóle obchodzi -mogę cały dzień leżeć w łóżku lub też cały dzień siedzieć przed TV i oglądać wyłącznie kanały dziecięce (Nickelodeon i CN) Co o tym myślicie? :)

Gość janek z warszawy
czy widziałaś już kutasa?

Gość odpowiem ......
a w związku z tym że ukończyłaś 19 lat jakie masz plany na przyszłość ?

Gość Nie jesteś dziwna. Jesteś spok

Gość jakbym o sobie czytala
:O mam to samo tyle tylko ze ja mam 18 lat...

Gość jola19 do odpowiem .....
chce zostać sprzątaczką to moje mażenie

Gość dsfsdffsd
dziwna ale lepsze to niz puszczanie sie na prawo i lewo

Gość janek z warszawy
Przecież mogłaś podglądać faceta jak sika.

Gość selyn selyns
Nie jesteś dziwna, masz tylko specyficzne, niestandardowe jak na swój wiek upodobania. Ja mam 23 lata, też oglądam kanały z bajkami, bo je po prostu lubię, też nie chodzę na dyskoteki, bo mnie nie kręcą. A maluje się tylko na specjalne okazje i dzięki temu mam zdrowszą cerę niż większość koleżanek, które codziennie nakłada na siebie tapetę, a jak ją zmyją są niepodobne do samych siebie.

Gość PYTANIE DO jola19
Co będziesz studiować? Dupodajstwo?

Marnuj dalej życie oglądając kanały dla dzieci ;-) "-nienawidzę dyskotek i nigdy na takowej nie byłam" Jak nigdy nie byłaś, to skąd wiesz, że nienawidzisz?

Gość selyn selyns
Cnoty nigdy nie stracę.

Gość odpowiem ......
skoro zaczynasz studia to jest nadzieja na to że Twoje życie w jakimś sensie się odmieni chociażby przez dodatkowe obowiązki ....nowo poznanych ludzi a dziwna wg mnie nie jesteś no może bym miała lekkie zastrzeżenie do tych bajek :D

octavia: wiem, że nienawidzę, bo nienawidzę dziewczyn, które chodżą pół nagie i uprawiają seks z byle kim i rzygają w kiblu...a takie tam łażą . Bez obrazy...

Przesadzasz. Sama jakąś klubowiczką nie jestem, ale czasem lubię się pobawić. Nie upijam się do nieprzytomności, nie chodzę na imprezy pół naga. Idę tylko i wyłącznie potańczyć i spędzić czas z znajomymi. Za bardzo generalizujesz.

Gość a moim zdaniem JESTEŚ
ze skrajności w skrajność moim zdaniem to może być równie neibezpieczne co rzyganie w kiblu :D wszystko dla ludzi ale z umiarem!

dokładnie.. na imprezy nie chodzą same lachony, które upijają się do upadłego i walą po kątach :O 🖐️ Są też ludzie ''normalni'' którzy mają ochotę się pobawić :) Piszesz, że nigdy się nie całowałaś.. Nie poznałaś jeszcze żadnego chłopaka? :O Masz jakiś znajomych? Wychodzisz w ogóle z domu?

chyba jednak nie tak do końca dobrze skoro pytasz kafeterian czy jesteś dziwna :D chwalisz się czy żalisz? tak naprawdę chciałabyś się podobać, wyjść gdzieś, rozluźnić, ale nie wiesz co masz ze sobą zrobić żeby to zmienić

w wakacje to naokrągło aby jeżdżę po, lekarzach...a ukochanego to mam. Fakt on jeszcze o tym nie wie i mieszka w Stanach (dłuuuga historia -uwierzcie) i pojadę do niego po 1 roku studiów. Wtedy dopiero chcę się zmienić. Dla niego. Chcę być piękna TYLKO dla niego.

hehe czyli jednak :D a bierzesz pod uwage że on ma i za rok może mieć cie gdzieś? :P

Gość majeczkaaaaaaaaaaaa
SKREŚLIĆ: -nigdy się nie malowałam mam gdzieś jak się ubieram (mama kupuje mi ciuchy -wszystko mi jedno, co kupi) i wychodzi cała JAAA:p:p:p nawet wiek i miesiąc urodzin się zgadza hihhii:):) ty może my jesteśmy bliżniaczki tylko nas w dzieciństwie rozdzielili:):):O:P

Gość jola19 do majeczkaaaaaaaaaaaaa
Może jesteśmy bliźniaczkami. Jak masz na nazwisko ?

Gość majeczkaaaaaaaaaaaa
z którego jesteś pażdziernika??