Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SłonecznikówSto

Ludzie jak szukacie pracy?

Polecane posty

Jak wyżej, tylko przez ogłoszenia w necie, po znajomych pytacie, czy chodzicie po mieście i szukacie wywieszek na sklepach, czy do konkretnych firm uderzacie nawet jeśli nie szukają pracowników? Czy może wszystko naraz?

Gość ja przez znajomych i
w necie

Gość ksjshhsaaa
hehehhehe tak jak optrzebujesz to jestes miły. ostatnio na jakims topku zwyzywałes dzieczyne. spaadaj. doucz sie to moze prace znajdzesz.

Jak chcesz prace znaleźć to każdy sposób będzie dobry, a jeszcze lepiej wszystkie na raz. Nie przejmuj się że nie szukają pracownika- wytłumacz im że potrzebują i że to właśnie ciebie ;]

Jestem dziewczyną to po pierwsze , po drugie nikogo tu nie wyzywam. Pytam, bo ja szukam głównie przez internet, jak gdzieś pójdę to i tak mi mówią "proszę zostawić cv oddzwonimy" i tyle, w ogłoszeniu jak jest telefon podany to i tak mówią "proszę wysłać cv mailem" , to po cholerę podają ten telefon?:/ Wysyłam dziesiątki maili dziennie do każdego inny list mot. i dupa. Świra można dostać z tym szukaniem pracy.

Gość Blondlaska26
a ja już nie szukam wcale bo nie widzę sensu!!!, pracowałam pół roku w jednej z dużych firm telekomunikacjnych- i każdy chciał się tam dostać, ludzie walczyli o posade a zarabiałam niecałe 1400 na ręke z tego musiałam zakupić tak : odpowiednie pantofle, zakryte, niski obcas, koniecznie czarne no i wygodne itp itd, kilka białych koszul na zmianę, odpowiednią spódnicę i odpowiednie spodnie i pare innych gówienek bo ów firma miała jeszcze swoje standardy, które pokrywał pracownik z własnej kieszeni ! NIE KALKULOWAŁO MI SIĘ TO ! :g

Gość njnjskas
tez mam podobny problem, ja szukam w necie i wysylam mase cv i nic

Gość Blondlaska26
a gdzie mam szukac jak każda polega na tym samym,że cie wykorzystują i maja nieziemskie wymagania

mam wciaz mega awersje do stron z ogloszeniami rzygac mi sie chce jak mam ciagle ogladac te same ogloszenia! doradcow w banku przedstawicieli telemarketerow tych ogloszen jest od zajebania!

Gość kasienkaabc..
setunia:)🖐️

Kasienka czy andal pracujesz, tam gdzie pracowalas? bo jak widzisz ja juz nie od 1wszego lipca

Gość kasienkaabc..
nie dla nas ta pojebana polska -a w jakim miescie szukasz? Setuniu - nie, ja juz zmienilam prace od tego czasu 3x...niestety wszedzie po pare mies.a po ostatnich pracach gdyby nie rodzina to trudno mi bylo sie psychicznie pozbierac, taki mobbing :/

Ja szukałam na stronach i w urzędzie pracy. Znalazłam po 3 miesiącach.

Gość Blondlaska26
Tak Mobbing ! Dodam,że w tej cudnej firmie w której pracowałam był mobbing ze strony innych pracowników i na dzien dobry usłyszałam,że "my starzy wyżeracze jesteśmy" ehh tlko po co się wyżerać za takie grosze do cholery?! dla mnie to byli frajerzy-szczególnie ta większość co jeszcze rywalizowała ze sobą nic juz nie osiągną w życiu.. przykre..

Gość kasienkaabc..
natka-gratuluje:)

Cholera mnie tez nerw bierze jak widzę tyle ogłoszeń ciagle tez same, przedstawiciel handl, telemarketer, sratatata A jak są jakies sensowne ogłoszenia, to tylko dla picu wstawione, zeby bylo, bo i tak kogos po znajomosci zatrudniaja:/ U mnie w miescie pare lat temu bylo ogloszenie ze szukaja recepcjonistki do salonu fryzjerskiego, pamietam ze wyslalam wtedy cv do nich, po paru miesiacach znowu przegladalam ogloszenia i to znowu bylo, i to ogloszenie bylo zamieszczane przez dobre 2 lata bez przerwy! Ja nie rozumiem po co? Nie wierze zeby przez tyle czasu nie mogli znalezc nikogo na to stanowisko, no chyba ze szukali osoby z kwalifikacjami nadajacymi sie na dyrektora banku kuzwa. :/