Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfshjsjzs

Boję się iść na studia.

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaooooooq
a sorki, widzę jednak, że natka juz wciągnięta w te studia. nie doczytałam. także inne dziewczyny niech też się nie martwią. też szłam sama na studia a nie jestem zbytnio śmiała, ale nawiązałam znajomości i całkiem mi się to życie studenckie podoba.

Gość do pierwszakow
Ludzie jak ja wam zazdroszcze :(. Studia to najlepszy czas w zyciu :). Ja jestem juz po i szkoda bo teraz musze szukac pracy :(

Gość hfshjsjzs
Z tego co widze to tylko na 1 roku ta matma jest wiec nie jest źle :D

Że tak powiem to czysta matma, potem będą inne przedmioty. Poradzisz sobie ;) Wystarczy chodzić na wykłady i przykładać się do nauki w domu i naprawdę potem można dobrze zdać :D

Toruń to piękne miasto ;d wróciła bym tam ale nie na umk ;p ;.p bleh ;p ale Toruń jest super ;D

Gość hfshjsjzs
Inne przedmioty ? Ale zwiazane z matemtyka ?

Gość papa smerfetka
no właśnie ja też idę na studia i też sama, nikogo nie znam, akademik, najgorsze jest to że boję się czy trafię na uczelnię, czy znajdę autobus itp, duże miasto :O

Gość papa smerfetka
ja znam dobrze toruń, fajne miasto ale jak już je się zna to wydaje się małe i właściwie to już nawet starówka mnie nie zachwyca :O

heh ja studiowałam w Toruniu teraz będę w Lublinie ;] idę sama , nie znam miasta a chce trafić na uczelnie jak człowiek...nawet nie wiem czy akademik dostane;( nie mam dachu nad głową jak narazie ;/ czekam na decyzje , tez mnie to przerazą;/

Gość papa smerfetka
ja idę do warszawy, gdzie już kilka razy na dworcu się zgubiłam a na mieście straciłam orientację i krążyłam w kółko ;/ nigdy nie byłam w warszawie tyle co zawieźć papiery ;/

Gość hfshjsjzs
Ja torunia też nie znam :D ALe naszczęście znalazłam mieszkanie naprzeciwko szkoły , wiec z trafieniem nie bd problemu :P

Gość papa smerfetka
ja też jestem trochę nieśmiała a przede wszystkim boję się zaczepek na mieście, u siebie w mieście wiem jakie ulice omijać, a są u mnie takie gdzie nawet w dzień strach się wybrać :O a co dopiero taka warszawa :O

to tak jak ja z lublinem ;/ wawa mnie przeraża mieszkam niedaleko ,ale unikam jej jak ognia , nie lubię tego miasta . Jak będę szukać pracy być może tam wyląduję;/ to jest globalna wioska jak dla mnie , a najgorsze jest to ,że każdy z mojego miasta pcha się do wawy na studia a potem zadziera nosa "warszawiak". Wszyscy moi znajomi,którzy tam poszli zachowują się inaczej nie da się z nimi pogadać;/

Gość hfshjsjzs
:)

Wiesz, nie wiem jak tam było dokładnie, ale pewnie są jakieś pochodne matematyce przedmioty.

tez wyjezdzam z miasta w ktorym dotad spedzilem cale zycie, niby przeprowadzam sie do miejscowosci kilkukrotnie wiekszej od mojej ale tego sie nie boje, wezme mape i ogarne wszystko :D najbardziej boje sie nauki! aaaaaaaaa! zebym sobie poradzil:)

Oj dziewczyny, dacie sobie radę. W razie czego pytajcie ludzi o drogę :)

jak bym czytala o swoich uczuciach! tez ide teraz do Gdanska na 1 rok germanistyki. w Gdansku bylam w zeszlym roku, jak byly drzwi otwarte....chyba umre tam. jaki tramwaj, jaka ulica, jak na wydzial, jakie cwiczenia i wyklady, na pewno nie dam rady z nauka!!! na szczescie bede mieszkac w akademiku z moja dobra kolezanka (ona idzie na ling stos ang+niem). najbardziej boje sie nauki. chociaz w gimn prymuska, liceum tez swiadectwo z paskiem itp. od kiedy pamietam to boje sie ze nie dam rady, a potem i tak sie udaje....ale nic mnie to nie nauczylo

Gość hfshjsjzs
Ahaa :D Ale mam nadzieje ze za duzo tego nie bd .... :P bo za matmą nie przepadam :D, no własnei dziewczyny zawsze mozna zapytac o drogę :)

Gość hfshjsjzs
No ja tez mam nadzieję :)

Sami zobaczycie jak to jest po pierwszym miesiącu. Ja też myślałam, ze będę uchodzić za jakąs staruszkę w grupie, bo 24 lata na karku a tam same 19-stki :P A tu się okazało, ze mam nawet na roku ludzi po 50-tce :D

To studiuj przez internet (http:e-studia.pl) :) łatwo i przyjemnie, nie będzie powodów do stresu no i oczywiście więcej czasu dla siebie :)

To studiuj przez internet (http:e-studia.pl) :) łatwo i przyjemnie, nie będzie powodów do stresu no i oczywiście więcej czasu dla siebie :)